Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-15 évvel ezelőtt is ennyire nehéz volt párt találni, akkor is ennyire a külső számított?
Komolyan kezdem azt érezni, hogy minden lánynak nagyrészt a külső számít, de sokszor már a lányoktól is hallom ezt és ha valaki nem néz ki kiemelkedően jól, az nagyon nehéz helyzetben van.
Régen is ennyire válogatósak voltak a lányok külső terén vagy ez is csak egy olyan dolog, ami az óta romlott el?
Eléggé össze vagyok omolva, hogy van egy lány, akinél nagyon érzem, hogy összeillenénk, ilyet még soha nem éreztem, de akármit csinálok, nem kellek neki és mindenkivel így jártam. :/
#9: Oh sajnálom, akkor azért van nő is ezek szerint, akinek nem olyan egyszerű. :/ Azért remélem, te több szerencsével jársz.
Nem tudom, hogy most ez a lány milyennek számít, érdekes, hogy volt, aki szerint teljesen átlagos lány, de nekem nagyon tetszik, leginkább a csillogó szemei és a tekintete annyira megfogott, de a személyiség az, ami még inkább megfogott, tényleg annyi közös van bennünk, soha eddig nem találkoztam ilyen lánnyal és simán lehet, hogy nem is fogok. :'(
Régen is számított a külső, de nem ennyire szerintem. Az internet és a TV az sok mindent tönkre tett. Amikor még a kezdetleges társkeresők voltak, sokkal több normális nővel lehetett ott ismerkedni. De mivel az internetes ismerkedéshez nem kell nagy erőfeszítés, csak egy számítógép/telefon meg pár profilfotó, a bolondok is elkezdtek terjedni a társkeresőkön. Sok férfi pl ahelyett, hogy kimenne az utcára ismerkedni, inkább a társkeresőn ráír nőkre és már tolja a képükbe a farok szelfit. De a nőkre is igaz lett, hogy valami nem klappol a kapcsolatban, az az első, hogy felregisztrálnak és ismerkednek. És a férfiaknak és a nőknek ezen rétege sajnos a normálisakat elüldözte a társkeresőkről. Arról nem is beszélve, hogy a Való világ, Éjjel-nappal Budapest és társaiból pedig a fiatalok nem éppen azt tanulják, hogy hogyan alakítson ki az ember normális párkapcsolatot, hanem hogy a férfi legyen kigyúrva, legyen sok pénze, nagy farka, menő autója, mert ezzel lehet nőt fogni, a nő pedig legyen vékony, ám mégis nagy mellű, feszes fenekű cicababa. És tényleg az a baj, hogy a mai fiatalok tényleg azt hiszik, hogy azok fontosak egy kapcsolathoz amit az előbb leírtam. Fiatalabb lányoknál pl teljesen normális dolog (TISZTELET A KIVÉTELNEK), hogy a szexet úgy képzelik el, hogy fekszenek mint egy darab bot és a férfi meg csinálja amit kell. Holott egy szexuális együttlét is két emberen múlik. De sajnos a médiából nagyon rossz dolgokat tanul el az ember.
28f vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!