Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én tapasztalom úgy, hogy abszolút nem lehet beszélgetni/kommunikálni az ellenkező nemmel? Esetemben a nőkkel.
Bevallom sokáig neten ismerkedtem, nem azért, mert valami gondom lenne, hanem egyszerűn szerettem pl chatelni. Régebben félévente, vagy kicsivel több, vagy kevesebb idő után megismertem olyan lányt, aki valamit hozzáadott az életemhez, vagy barátnőm lett, kavartunk, vagy valami. Most meg kb a köszönés után meghal a beszélgetés, sőt.
Most h egyetemista vagyok (igaz levelezős, mert melózom is), már élpben is nyomom (előtte is nyomtam) de tényleg nem lehet a lányokkal beszélni és nem is érdemes. Katasztrófa.
De nem értem, miért van ez így? A közösségi média meg a többi retek az oka, hogy szitál az emberek agya? Vagy mi történt?
Nem azt mondom, hogy minden nővel lehetetlen egy értelmes párbeszédet folytatni, hiszen ez általánosítás lenne, de tényleg katasztrofális a felhozatal. És azt még nem is említettem, hogy vannak direktben rosszindulatú nők. Külön téma lenne.
Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy manapság 24/7 bele vannak b***va a telefonjukba. Kondiban, szórakozóhelyen vagy az utcán, de állandóan azt a xart nyomkodják. Sokszor még füles is van, nehogy már valaki véletlenül leszólítsa őket.
32F
Én, lány létemre egész jól el tudok beszélgetni. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy kettőn áll a vásár...
Közösségben én figyelek arra, hogy ne telefonozzak (max ha tudom, hogy valami fontos eredményt várok..).
De tény és való, hogy az esetek többségében nem lehet hosszantartó, érdekes, normális kommunikációt folytatni. Ez szerintem azért is lehet, mert nincs közös téma, összhang vagy szimpátia.
Velem esett meg olyan is, hogy a szimpátia hiányának ellenére is próbáltam beszélni, de beoltott erre a fiú/srác//férfinek nem mondanám...(hallottam róla egyéb dolgokat is...)// Lehet, hogy ilyen, vagy hasonló rossz tapasztalatok is befolyásolják a másik nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!