Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mi lenne a jó megoldás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mi lenne a jó megoldás ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A történetet megpróbálom röviden leírni. 1éve lett vége egy majd 5 éves kapcsolatomnak eléggé megviselt. Kb fél éve elkezdtem táncot tanulni, hátha könnyebben lehet ismerkedni, elég jól megy, szeretnek velem táncolni a partnereim. Az egyik nő(30+) külsőleg nagyon megtetszett, próbáltam beszélgetni vele, és úgy látszott élvezi a társaságom, hagyta hogy haza kísérjem.Elmondta hogy bonyolult helyzetben van, mert válófélben van, de a férjével egy lakásban laknak, mert nem tudtak megegyezni és a gyereket nem akarja kirángatni a megszokott környezetéből. Ez érthető, ez szerintem is így helyes.

Az elmúlt 1 hónapban kb 10 alkalommal találkoztunk legtöbbször táncos bulikban, de voltunk közösen vásárolni, voltunk moziban is, de nagyon ritkán vagyunk kettesben. A probléma ott kezdődik, hogy szexuálisan úgy gerjedek rá mint pék macskája a forró zsemlére, de mindig leállít és azt kéri legyek türelmes. Ha hazakísérem mindig csókkal búcsúzik, imádom ahogy csókol. Azt érzem magamon, hogy nekem ez kezd kevés lenni, valamiért azt érzem, hogy valamit titkol előlem, hogy csak játszik velem.

Megértem azt hogy nem akarja, hogy a férjével találkozzam, de akkor miért nem jön fel hozzám? A gyerek 6 éves, szóval szerintem az apja is nyugodtan tudna rá vigyázni. Felmerült bennem a kérdés, hogy lehet hogy nem volt őszinte a válással kapcsolatban, ezért érdeklődtem utána egy közös barátnál, de ő is úgy tudja hogy válófélben vannak.

Kérdésem az lenne, hogy meddig érdemes ilyenkor várni? Ha a válás elhúzódik akkor még hónapokig nem változik semmi? Nem vagyok benne biztos hogy azt türelmesen kivárnám. Az egyik jóbarát szerint ne keressem egy ideig, ha észbe kap akkor valójában is érdeklem, ha eltűnik az életemből akkor csak játszott velem. Mit gondoltok?

2020. jan. 6. 10:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Mar vartal eleget.
2020. jan. 6. 10:52
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Ja. Meg külön szobájuk van és már nem is szexelnek mi? :D Kevesli az udvarlást, így azt beszerzi tőled és ennyi.
2020. jan. 6. 10:54
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Ebben az esetben egy komoly, nyílt, őszinte beszélgetés lenne a megoldás...
2020. jan. 6. 10:55
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj erről Vele. Kérdezd meg,hogy miért ilyen távolságtartó, legyen őszinte Veled. Ha Te komolyan gondolod tarts ki Mellette ha látod az esélyét annak,hogy változzon a helyzet. Ennek érdekében pedig nem tudsz mást tenni mint az őszinteségét kérni.

Annyiból megértem Őt,hogy nehéz helyzetben van, válófélben, de együtt él egy olyan emberrel akihez már nem kötődik. Ráadásul közös gyerekük is van, aki még kicsi, gondolom megsínyli a szülők válását.

Ilyen alaphelyzetből nehéz lelkileg kilépni és máris új kapcsolatot kialakítani.

Biztos kötődik Hozzád, szimpatikus vagy Neki, csak nem tud felhőtlenül szexuálisan közelebb kerülni Hozzád.

Tisztázd ezt Vele!

2020. jan. 6. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem akar szexelni, eleg neki ennyi kis udvarlas. Lehet hogy nem valnak megse vagy meg kötődik, de ebbe ne eld bele magad.
2020. jan. 6. 11:02
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Válás mellett elképzelhető, hogy még szereti a férjét. Aztán ott van a gyerek, biztonságot keres, lehet nem látja ezt még benned. Bármi lehet, annyi érzelem kavaroghat ilenkor egy emberben. Beszélj vele.
2020. jan. 6. 11:04
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Add meg amit kér, csak élvezd, legyél támasz egyelőre, adj neki időt és figyelmet. Ne a farkad vágyának beteljesitése legyen a fő szempontod, hidd el ha be kell teljesülnie olyan szinten fog megtörténni h az agyad eldobod, ha nem, akk is megtanít türelmesnek lenni. Hidd el, megéri. Rá figyelj, ne a farkadra.
2020. jan. 6. 11:08
 8/11 A kérdező kommentje:

Próbáltam már beszélni vele erről és elmondta a helyzetét. Nem laknak egy szobában már hónapok óta, sőt a férje nem minden nap alszik otthon.

Lehet hogy úgy gondolja, hogy amíg nem váltak el az rossz fényt vetne rá a szomszédok előtt ha másik férfivel mutatkozna. Még ezt is el tudom fogadni, de nekem erre meddig kellene tekintettel lennem? Az ismerős szerint nem sok férfi volt az életében, ők 15 éve ismerik egymást szóval van rálátása. Ami vicces, hogy ettől a közös ismerőstől is kikértem a véleményét és ő sem érti miért hezitál, miért viselkedik ennyire furán?!

Az is lehet hogy csak szabadidőpartnert lát bennem, mert hát szeretői viszonynak ezt nem lehet nevezni és addig tartja fenn a SQ amíg csak lehet.

2020. jan. 6. 11:11
 9/11 A kérdező kommentje:
Ami még számomra furcsa hogy kizárólag én kezdeményeztem az összes közös programot, nyomultam ezerrel. Azt a tanácsot kaptam, hogy vegyek vissza és adjak lehetőséget neki, hátha összeszedi magát és akkor ő is kezdeményez valamennyit. Azt is javasolták, hogy hagyjam a társasági bulikat és csak kettesben randizzunk. Mi a véleményetek erről?
2020. jan. 6. 11:22
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

"Nem laknak egy szobában már hónapok óta, sőt a férje nem minden nap alszik otthon."

Ezt mondta.

Honnan tudod, hogy így is van?

Figyu, gondolj a fordított helyzetre.

Amikor a nős pasi megszédít egy szeretetre vágyó magányos nőt. A nő fülig szerelmes lesz belé, ő meg magyarázza, hogy rossz a házassága, válófélben vannak, csak a gyerek .... tőle olyan nehezen szakad el, úgy szereti, no meg a feleségétől is korrektül akar elbúcsúzni, mert hát mégiscsak a gyereke anyja, és nem utálja őt sem.....

blablablablablablabla.....

Aztán még 20 év múlva is a felesége mellett lesz.

Az egyetlen különbség, hogy a férfiak ilyenkor szexbe is belemennek, nemcsak csókolózásba.

Ez a nő szédít téged.

Valószínűleg kacér nő, te ki vagy éhezve testileg-lelkileg egy párkapcsolatra, ő meg élvezi a helyzetet.

Mit tennék a helyedben?

Megmondanám neki, hogy ha elköltözött a férjétől, vagy a férje tőle, akkor szóljon, de addig nincs értelme semminek. És addig nincs randi, nincs csók, nincs hazakísérés. Még flörtölés sincs.

És tedd hozzá, hogy a várakoztatásnak van egy olyan kockázata számára, hogy esetleg addig szembe jön veled egy helyes nő, aki független, és nem kell kivárni, mire elhatározza magát a válásra.

2020. jan. 6. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!