Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krónikus betegséggel, hogy érdemes párt keresni?
33 éves férfi vagyok, szüleimmel élek, saját jövedelmem van, annak ellenére, hogy le vagyok százalékolva munkám jelenleg van, persze nem vagyok gazdag sem. Többféle betegségben szenvedek, heti 3x5 órát művesekezelésen kell töltenem, mert mindkét vesém leállt már régóta. Bizony a külsőm sem olyan, mint egy egészséges emberé. Szerencsére az arcomon ez nem látszik, sokan jóképűnek tartanak. Rengeteg műtéti hegem van, nincs ép bőrfelületem, mert rengeteg a hízások és fogyások miatt kialakult stria van rajtam (karom, hasam, fenekem, combjaim még a vádlim és a hátam is). Nem vagyok túl magas sem, mindösszesen 164 cm és elég vékony, 52 kg vagyok. Leszögezném, volt már párkapcsolatom, nem vagyok félénk, odamegyek a nőkhöz, de míg fiatalabb koromban, itt értem 17-25 éves koromig, könnyebben ment a párkeresés, mostmár a betegségem nagyobb problémát okoz, mint régen, úgy érzem több hátrányom származik belőle. Fialként nem okozott problémát a vékonyságom, mert rengetegen vékonyak voltak a velem egy idősek, most a hölgyek úgy érzem nem tekintenek férfinak a testi adottságaim miatt, a velem egy korú férfiak magasabbak és testesebbek/izmosabbak. Még az alacsonyabb férfi társaim is tudnak az ellen tenni, hogy sportos testet varázsoljanak magukra, de ha nem is tesznek semmit, általában erősebb testalkatúak. Én sajnos nem sportolhatok, hízni nem tudok, de ez együtt jár a betegségemmel. 7 éve már, hogy egyedül vagyok és frusztrál az egyedüllét. Az előző kapcsolatom 4,5 évig tartott, ami nagyszerű volt, mert megismertem milyen szeretni és szeretve lenni, sajnos az útjaink elváltak, de nem gondolok haraggal a lányra, mert az a 4,5 év az nagyon szép volt.
De kérnék pár jó tanácsot férfitársaimtól, akik sikeresen párt találtak esetleg hasonló problémákkal, vagy valamilyen hátrány miatt, illetve 20-as 30-as éveiben járó hölgyektől, miként tudnék, így 33 évesen újra rátalálni a szerelemre, intimitásra a betegségem ellenére. Minden jó gondolatot szívesen meghallgatok és köszönöm előre, ha igyekeztek segíteni. :)
De nagy jampi vagy 40%-os.
Megnézném ha te lennél a kérdező helyében hogy ugrálnál.
Persze nyilván fingod nincs a helyzetéről, csak okoskodsz.
7-es minden elismerésem, szépen elírtad.
1. vagyok. Igen van saját házam 16 éves korom óta keményen dolgozom.. van pénzem és szertnek anők. 6! Hozzá tettem, hoyg sajnálom, de a csajok nem ápolók így téynleg több esélyed van egy iylen beteg csopiba. igen nagy jampi vagyok :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!