Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak a szépeknek adatik meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak a szépeknek adatik meg a valóban kölcsönös tetszésen alapuló párkapcsolat boldogsága?

Figyelt kérdés
Ez olyan kiábrándító.

2020. jan. 3. 12:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
93%
Dagadt pasik ne akarjanak szép nőt. Ez a lényeg. 😂
2020. jan. 3. 13:19
 12/35 A kérdező kommentje:
Én most az arc szépségére gondoltam. Hagyjuk ezt a dagadt pasizást meg hasonló. Olyan szépségre gondoltam, ami vagy van, vagy nincs és maximum plasztikai műtéttel lehet elérni, ha nem természettől fogva olyan az ember.
2020. jan. 3. 13:24
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Mièrt gondoljátok hogy a szépség abszolút és nem egy nagy spektrum?

Ez nem úgy működik hogy valaki vagy szép vagy csúnya.

2020. jan. 3. 13:26
 14/35 anonim ***** válasza:
79%

Én nem vagyok vonzó, és mégis voltak már szép barátnőim. Nem, gazdag sem voltam.

Komolyan, a gyakorin csak ilyen egybites, frusztrált és elkeseredett emberek írogatnak? Ez olyan kiábrándító.

2020. jan. 3. 13:37
 15/35 A kérdező kommentje:
Tégy egy szívességet és oszd meg velünk a sikered titkát! Hadd okuljunk mi szegény, frusztrált, kiábrándult emberek.
2020. jan. 3. 13:41
 16/35 anonim ***** válasza:
76%
A siker titka a pozitív személyiség, sok próbálkozás és szerencse, ennyi.
2020. jan. 3. 13:42
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapján megint ott tartunk, hogy ha nincs szerencséd így jártál.
2020. jan. 3. 14:22
 18/35 anonim ***** válasza:
Igen, és ez az életben mindenre igaz.
2020. jan. 3. 14:22
 19/35 anonim ***** válasza:
85%
szerintem ez akkor igaz, ha férfi ronda. akkor valami okkal van vele a nő. viszont ha a nő a csúnyácskább, ott még elképzelhető, hogy tetszik a férfinek. a férfiaknak tetsző nők sokkal szélesebb spektrumot fednek le, mint a nőknek tetsző hapsik, az jóval szűkebb réteg. attól mondjuk mé lehetnek boldogok.
2020. jan. 3. 14:59
 20/35 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a parom es én egyforma kategoria vagyunk. Ő sem a legszebb, én sem, nem is a legcsunyabb, en sem. De neki en vagyok a legszebb, nekem meg ő a legszebb. :)

Amugy csak kulsőbe nem tudnék szerelmes lenni

2020. jan. 3. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!