Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fullos nőkhöz igaz nem árt jó autó, saját lakás és
kockahas?
Figyelt kérdés
Mondjuk instagramon Annanystrom kinézetű nőkre gondolok. Milyen autót ajánlotok olyan nőkhöz? Szerintetek egy Subaru Impreza WRX STI saját lakással elég lenne? Jelenkeg se lakás, se autó... de majd lesz egyszer 😊
Aki így néz ki, az nem két fillérbe kerül, és ha tud választani gazdagot is, nagyon ritkán fog még akár a Subaru + lakás kombós pasassal leállni, nemhogy egy teljesen csóróval... mert azért azt a külsőt fenn is kell tartani, és egy gazdag férfi mellett könnyebb.
2020. jan. 3. 14:07
12/22 anonim válasza:
Mindenkinek ilyen az álomnő? Eddig az volt, hogy a férfiak ízlése változatos.
2020. jan. 3. 15:25
13/22 anonim válasza:
Semmilyen nőhöz nem árt jó autó, saját lakás és kockahas. Sőt, ezek még nő nélkül sem ártalmasak. :-))
2020. jan. 3. 15:39
14/22 anonim válasza:
Ha nincs objektíven helyes arcod, baxhatod az egészet. Életemben kétszer volt szép barátnőm, szerintem soha nem fogom tudni megismételni.
Nekem kisfiús arcom van, amúgy magas vagyok és vékony, az izomzaton most dolgozom, 120 milliós lakásban lakom, jó kocsim van. Annyira leadtam már az igényeimet, hogy magam is meglepődök, viszont még ezek a szinten aluli nők is lekoptatnak folyton.
2020. jan. 3. 16:00
15/22 anonim válasza:
+nem árt ha van spórolt pénzed a csajra! Plasztikai sebész, szoli, fodrász, körmös, extra ruhák.
2020. jan. 3. 16:07
16/22 anonim válasza:
Nekem volt 1-2-3 jobb csajom (pl rúdtánc Eu bajnok).
Egyikhez sem kellett sok pénz, abban az idöben egy szakadt E30al jártam (vidék).
Mióta Budapestre költöztem volt talán 100 csajjal is "valami" (10 éves időintervallum). A nők a pénzzel csak pozicionálják magukat, emellett még jófej, sármos, kedves és viccesnek kell lenned (farokméret sem hátrány).
Subaru felejtős, nem csajozós autó.
Perpill 3 kocsim van, összértékük kb 10M, 3 saját lakás Bpn (panelek), stb...de nem mondanám hogy több(jobb) csajok buknának rám, mint amikor még vidéken E30-al csajoztam.
2020. jan. 3. 17:55
17/22 anonim válasza:
Ha egy megtestesült, magas, kigyúrt adonisz vagy és egy Bugatti Veyron-ból szólítod le - biztos nem veszi zokon. :))
2020. jan. 3. 20:15
18/22 anonim válasza:
Jajj... Miért ilyen felszínesek az emberek, mint te is kérdező....
2020. jan. 4. 23:51
19/22 anonim válasza:
beszarok, hogy 26 éves fejjel ennyire telt
2020. jan. 6. 00:17
20/22 cseppszi válasza:
Van néhány igen fullos külföldi barátném és megnyugtatlak - nekik már most 10* annyijuk van amiről te még csak most álmodozol. ...és nagyon nem azt az értékreendet keresik amit felsoroltál... Egy igazán fullos nő egy olyan férfit keres aki nem az anyja klónját keresi (mos, főz , takarít) hanem egyenjogú lelki és szellemi társat akarnak. Beszéljen nyelveket (ha külföldre mennek úgy kb havonta ne kelljen mellé egy tolmács mert nem tud még kaját kérni se magának) Legyen megértő ha épp fáradt a csaj ne akarja szórakozni vinni minden áron és a sexbe is passzoljon ( ne egy önző magaimádó pasi legyen, hanem figyelje a felesége igényeit is)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!