Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért annyira fázósak?
Halljátok, az összes nő, akivel jártam, vagy akit ismerek, fagyos szentek. Póló, köntös, tundrabugyi, nadrág, zokni ősszel, télen fürdés után este...szexnél is mire kihámoztam őket...😃
Nálam a lakásban télen sincs 20-21 °C-nál melegebb. Eleve januári születésű vagyok, agyvérzést kapok a melegtől.
Hölgyeim, komoly probléma lenne nektek, ha nem fűteném katlanná a lakást? Kort is.
A nők komfortérzete 3-4 fokkal magasabb szobahőmérsékleten van, ez köztudott.
Kevesebb zsírréteg, picit lassabb keringés, más hormonok, satöbbi.
A barátnőm szuper fázós (mondjuk egy nádszál, és egy gram plusz nincs rajta), de nekem oké hogy jól befűtöm a lakásom, vagy legalább a hálót.
De ismertem olyan lányt is aki pedig imádta a hideget, konkrétan én fázósabb voltam mint ő, csomót élt északi országokban is. Tényleg, amikor egy észt lányt dugogattam akkor ő is fázós volt. Na mindegy. Szóval ehhez szokj hozzá, tolerálni kell, és kedveskedni.
Álladóan fázom. Zokniban alszom télen..
43 év, (52 kg).
Fázós vagyok. 28-30°C az ideális. Páromnak még a 19-20°C. Sokszor zokniban szexelek, különben annyira fázom, hogy nem tudok a szexre koncentrálni.
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!