Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért annyira fázósak?
Halljátok, az összes nő, akivel jártam, vagy akit ismerek, fagyos szentek. Póló, köntös, tundrabugyi, nadrág, zokni ősszel, télen fürdés után este...szexnél is mire kihámoztam őket...😃
Nálam a lakásban télen sincs 20-21 °C-nál melegebb. Eleve januári születésű vagyok, agyvérzést kapok a melegtől.
Hölgyeim, komoly probléma lenne nektek, ha nem fűteném katlanná a lakást? Kort is.
23 fok van a szobámban, otthon egy bundás kezeslábast, zoknit és bugyit viselek. De tény hogy kint fázós vagyok.
19L
Télen is max bugyiban alszok, nyáron meg az se.
27
Te valami eszkimó lehettél előző életedben, úgy hisztizel itt, ha valaki fázósabb nálad. Azért elárulom, hogy felöltözni könnyebb, gondolom, te tavasszal és nyáron kínlódsz, amikor már 25°C fölött van a kinti hőmérséklet.
Gondolj arra, vajon mennyire fáznak a mi éghajlatunkon a délebbi térségekből származók, az északiaknak meg melegük van.
Nem tudom, valamiért szeretik a meleget. Mint a macskák... azok is a radiátoron alszanak. :D
A nyár nekem is kész kínzás, én 25 fokban akkor is izzadok, ha nem csinálok szinte semmit. Úgy hogy el lehet képzelni, hogy mi van 40 fokban...
Egyébként még most se megy a fűtés, simán elvagyok nyitott ablak mellett is boxerban üldögélve. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!