Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért becsülik le néhányan a mamahotelben lakás előnyeit?
Figyelt kérdés
Én 20 éves korom óta nem élek otthon, az elmúlt 10 évet albérletekben töltöttem. Vannak olyan ismerőseim akik ezt az időszakot még otthonról munkába járva töltötték. Ha megnézem, hogy kinek érte meg, egyértelműen nekik. Nem vagyok amúgy sem egy nagy ismerkedő, de ez idő alatt háromszor jutottam el egy lánnyal odáig, hogy feljött az "önálló otthonomba". Noha csak körülnézni, de ez azért pozitívum. Viszont ennek a fenntartása nekem évente úgy 1 millió Ft körüli költség volt. Mostanság az eddig otthon élő ismerőseim jobbnál jobb autókat vesznek a megtakarított pénzükből, amivel ide-oda kirándulnak könnyedén. Nyilván ezzel most ők népszerűbbek is. Nekem erre nincs pénzem, hiszen én az önálló életemre költöttem. Persze a nők csak legyintenek erre az egészre, továbbra sem tudok igazán megfogni senkit.2019. nov. 16. 14:56
1/13 anonim válasza:
A nőzés nem ettől függ. Én mamahoteles vagyok, se nőm, se jó kocsim nincs. A pénz elmegy itthon is. Kaja rezsi.
2/13 anonim válasza:
Azért, mert nekik az anyukájuk külön hotelt fizet. :")
Egyébként ha normális családod van, és nincs párod, akkor nem baj a mamahotel.
Ha már van párod, akkor megterhelő az állandó szülői beleszólás - még akkor is, ha alapvetően jó szándékkal történik. Tudod, hogy a Pokolba vezető út is mivel van kikövezve.
3/13 anonim válasza:
Ti gyk-s pasik! Annyira rimánkodóak és életképtelenek vagytok! Ááááááh!
4/13 anonim válasza:
Én mamahotelesként is sok csajjal voltam. Sok lánynak egyetemistaként eleve van albija. Komoly barátnők pedig nálunk sem zavartak. Alkalmikat meg szexkapcsolat inkább szobára vittem azért. 30 éves koromra kb. összejött egy lakás önrészre, és mostantól nincs lyen gond.
5/13 anonim válasza:
Ha lehet, tényleg jobban megéri a szülőknél maradni, amíg sikerül egy hiteltőkét vagy egy házravalót összeszedni. Mivel nekünk van ilyen lehetőségünk a párommal, ráadásul külön lakásban, így élünk vele, eredménye is van. Egyébként normális nő nem a vagyonodat, ingóságaidat fogja nézni, hanem téged, aki ezen a szűrőn nem megy át, azzal igazából meg sem érné leállni.
6/13 anonim válasza:
Inkább a nők nézik le.A baj az hogy ők is ugyanabban a helyzetben vannak.
7/13 anonim válasza:
Mert sokkal menőbb(nek gondolják) az, ha a gyerek albérletben van fősuli alatt...amit anyuék fizetnek neki.
Vagy mert Gyakorisokkal randiznak, hiszen itt mindenki 11 éves korától dolgozik felső vezetőként, és 15 évesen lakást vett hitel nélkül, magának, Budán.
8/13 anonim válasza:
Fordított esetben érdekes , hogy a férfiak zöme lesz**arja.
9/13 anonim válasza:
8.-nak.
Fiú otthon lakik = lúzercsórósenkiéletképtelen
Lány otthon lakik = Apu pici hercegnője.
10/13 anonim válasza:
Lehet ki fordítani bárhogy a jelenséget. De minek? Aki mamahoteles az életképtelen
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!