Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért becsülik le néhányan a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért becsülik le néhányan a mamahotelben lakás előnyeit?

Figyelt kérdés
Én 20 éves korom óta nem élek otthon, az elmúlt 10 évet albérletekben töltöttem. Vannak olyan ismerőseim akik ezt az időszakot még otthonról munkába járva töltötték. Ha megnézem, hogy kinek érte meg, egyértelműen nekik. Nem vagyok amúgy sem egy nagy ismerkedő, de ez idő alatt háromszor jutottam el egy lánnyal odáig, hogy feljött az "önálló otthonomba". Noha csak körülnézni, de ez azért pozitívum. Viszont ennek a fenntartása nekem évente úgy 1 millió Ft körüli költség volt. Mostanság az eddig otthon élő ismerőseim jobbnál jobb autókat vesznek a megtakarított pénzükből, amivel ide-oda kirándulnak könnyedén. Nyilván ezzel most ők népszerűbbek is. Nekem erre nincs pénzem, hiszen én az önálló életemre költöttem. Persze a nők csak legyintenek erre az egészre, továbbra sem tudok igazán megfogni senkit.
2019. nov. 16. 14:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Jó a mamahotelezés, nem fogok valami albérletnek nevezett lyukban lakni, és tömni random emberek zsebét.

Az meg pont nem érdekel, hogy néhány csitri erről mit gondol.

2019. nov. 16. 17:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Gondolom ugy 22-23 eves korig nem gaz a mamahotel!!! Persze mar 26 30 körül már az! De nem ez a lényeg hanem hogy milyen munkád van mennyire tudod eltartani magad mennyire vagy céltudatos mennyire vagy helyes sportos jo fej vicces stb én most leszek 21... szülőkkel élek de szinte minden ismerosom is mivel vidéken élünk na meg tanulok... nem latom értelmét és meg tehetni sem tehetném hogy ki költözzek! minek? Elsonek szerzek munkát pénzt fix megélhetést azt akkor veszek egy házat de amugy mivel én vagyok az egyetlen gyerek valószínűleg a szülők jönnek majd velem egy ido után mert hát lesz egy pont ahol már nem tudnak dolgozni vagy már nem kell dolgozniuk és megöregszenek zaciba meg nem akarom be adni őket... de megsugom ez csak itt magyarban furcsaljak az emberek kint osztrákban nemetben meg Britanniában sőt még a távol keleten is... általában igy a normális nem pedig hogy öregek hazába adjak őket... arról meg ne is beszéljünk hogy nincsenek olyan komoly betegségek mint amik a filmekben vannak hogy 5 másodpercenként elfelejt mindent meg stb...

De ahogy írtam itt mással van a baj... nem tudsz ismerkedni vagy pedig a haverjaid vesznek fel olyan nőket akik a pénzre mennek... szoval nekik teljesen mindegy csak penz legyen...

2019. nov. 16. 17:38
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es teljes mértékben igazad van!!!
2019. nov. 16. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!