Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérség nyerő a nőknek?
A kövér pasiknak úgytűnik mégis többje van mint neked. Lehet pl nem ennyire felszínes.
Az én párom is dagibb volt mikor összejöttünk de nem a hasa mérete nyomott a latba hhanem a stílusa, jelleme és személyisége. Az már más kérdés hogy pár hónapra rá lefogyott amit évek óta tart, és igazából így jobban tetszik. De nem, nem a kövérség a nyerő barátom. Hanem ami oda benn van. Mellesleg egy szexi csini lány is csalódhat annyit és nem nagy kunszt, ha a külcsíny után amikből bőven kijárt neki tiniként és 20-as éveiben, esetleg valami mást keres. Akárcsak sok nőtársam engem is beleértve. A szépfiúk nem tudnak 30 fele meghatni. Lehet 16 évesen még elolvadtam, de azért ha nem facéran éled végig a fiatal éveidet, bőven tudsz tapasztalni és később rájössz igazából kire vagy milyen emberre van szükséged. Annyira nem a pocak a lényeg... Istenem. Kicsit érettebben gondolkodj. Lehet egyből lenne barátnőd is ;).
Mai top troll 😀
Kövér pasi a kutyának sem kell!
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!