Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, okoz-e maguknak társkeresési problémát, hogy képtelenek horgolni, kötni, varrni, vasalni?
Én mindet tudom, bár egyiket sem használom aktívan, de ez hogy jön a társkeresési sikerekhez?
Szerintem ha egy ilyen skillt ki kéne emelnem ami vaskosan belejátszott a párkapcsolatom alakulásába akkor az a főzés.
Mindegyiket tudom, szeretem is művelni őket hobbiként.
Társkeresési problémát addig nem okoz, amíg valaki nem néz hülyének miatta. :D
Kötni nem tudok, a többit igen. De eddig csak akkor volt rá szükségem, ha ajándékot készítettem.
Ha horgolok egy sapkát, az nagyjából fél nap. A munkahelyemen az órabéremből tudok venni egy normálisabb kinézetű horgolt sapkát. Na, ezért tök fölösleges számomra ez a képesség, a többivel együtt. :D
26N
A mai világban nem igazán van szükség ezekre a dolgokra. Ha nagyon fontos lenne, mint régen, biztos meg tudnám tanulni.
Öreganyámék is inkább kötés helyett a telefonjukat nyomkodták volna, ha lett volna nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!