Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok beszélgetni semmiről ezáltal ismerkedni sem?
Arra jöttem rá, hogy nekem nagyon nehezen megy az ismerkedés, a beszélgetés. Nehezen tudok témákat felhozni egy fiúval való beszélgetés során, mindig a másik fél az aki inkább viszi a beszélgetést.
Ez nem azt jelenti, hogy csak egyszavas válaszokat kap az illető mert nem, csak új témákba nem tudok kezdeni.
Tudnátok segíteni, hogy tudnék kicsit felszabadultabb lenni, hogyan tudnék jobban kommunikálni?
Annyira nehézkesnek érzem ezt az egészet egy full ismeretlen emberrel, hogy emitt mindig elvesztem a lelkesedésemet iránta és feladom az egészet, eltűnök pedig nagyon szeretnék már egy normális kapcsolatot.
26L
Én se tudok beszélni és érdekesnek tűnni. Ezt nálam már fejleszteni se lehet. Eddigi barátnőim se lettek volna meg, ha ők nem szednek fel. Amikor összejöttünk utána már nem volt gond a kommunikáció, de amúgy igen minden téren.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!