Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor kezd egy nőre látványosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor kezd egy nőre látványosan sokkal kevesebb férfi nyomulni és hajtani, amint meglátszanak rajta az öregedés első jelei?

Figyelt kérdés

Most ez mindenkinél máskor következhet be, van akinél már 26 évesen van akinél 28 vagy 30 vagy 32. Nem is tudom pontosan megfogalmazni milyen ez, ez egy érzés. Tehát amikor rápillantasz valakire és azt látod, hogy fú ez már elkezdett idősödni/asszonyosodni. Ez már 10-20 év múlva szatyor lesz.

Én is ebben a korosztályban vagyok és azt látom, hogy azok a nők akik átlépték ezt a küszöböt és látszik az arcán főleg, hogy ez a folyamat elindult, annak jelentősen megcsappan a rajongó tábora, illetve ha addig hosszú párkapcsolatban volt, a pasi hirtelen eltűnik mellőle, szakítanak. Most is egy nő ismerősömet láttam facebookon, ünnepi képekkel, és azt vettem észre rajta, hogy basszus ez már idősödik. És annak a lánynak pont volt konstans pasija amióta csak ismerem, már lassan 10 éve. Minden egyes karácsonyi képen vele volt együtt, és hopp, most már hirtelen nincs mellette a pasi. Gondolom megérezte ő is azt amit én, és menekült.

Más is tapasztalt már ilyet?

2019. dec. 31. 19:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
11%
Mit gondolsz hogy a 40-50-es férfiak miért a 20 évesekre mozdulnak?
2019. dec. 31. 20:25
 22/30 anonim ***** válasza:
82%

Fiatalon pont les2art mindenki, 20 éves koromig barátom se volt. Kövér lány voltam.

Aztán fogytam 20 kilót, és elkezdtek utánam érdeklődni. De ez addig tartott, amíg kiderült, hogy van gyerekem. Érdekes, az nem sokakat zavart, hogy férjnél vagyok.

Tavaly jött egy kattanás nálam, és nem vagyok hajlandó a fiatalságot hajhászni, akár az egészségem rovására. Lenövesztettem az őszülő hajam. Le is vágattam. Más lett a ruhatáram is. Nevetséges, de most többen érdeklődnek irántam komoly szándékkal, mint 20 évesen.

2019. dec. 31. 20:43
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Nagynenem pár éve vált el, most 54 éves es huszonevestol a 65ig mindenki megy rá, mondjuk valóban szép. Olyan ez legánsan dögös.
2019. dec. 31. 21:00
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Aki nem néz ki jól, arra alapból látványosan kevesen nyomulnak. Nem olyan szinten életkor kérdés, mint ahogy azt itt beállítják.
2019. dec. 31. 21:02
 25/30 anonim ***** válasza:
61%

36 éves vagyok, van párom, ronda vagyok, de így is vannak férfiak, akik szívesen lennének a szeretőim. Úgyhogy igazából nem izgat, hogy megy az idő, hiszen így is van rám kereslet. Míg a nagy ász férfiak, akik itt fikázzák a nőket, még fiatalon sem tudnak összeszedni egy csajt. Még dugásra sem.

Tessék kicsit elgondolkodni!

2019. dec. 31. 21:42
 26/30 anonim ***** válasza:
87%

Alig várom, hogy 40 éves legyek. 15-20 éve a szakmában, király fizetés IT-sként, nem lesz tele az inboxom idiótákkal, kimehetek az utcára csinos ruhában beszólások nélkül, nem fognak zaklatni a gyűrű ellenére is. A világ legjobb érzése lesz úgy nőnek lennem, hogy nem vagyok egy cafat hús, akit mindenki spermában fürdetne és meglesz mindenem. Nyugodtan edzhetek, nyugodtan nyaralhatok, nyugodtan posztolhatok. El sem tudom képzelni a sok kanos barom után, micsoda szabadság lesz.

23N

2019. dec. 31. 22:09
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy 40 éves nő csinosan az alkatának megfelően felöltözik és beül egy bárba iszogatni, sokkal több férfi fog nyomulni rá, mint egy 25 éves lányra, aki lófarokba fogott hajjal pulcsiban és farmerben ingázik a lakása és a munkahelye között, senkihez sem szólva egy szót sem.

Ez nem életkor függő. Annál a nőnél lesz több jelentkező, aki több lehetőséget ad rá.

2020. jan. 1. 06:55
 28/30 anonim ***** válasza:
Egy bárban iszogato nőre mind rányomul, mert egy könnyen kapható numerat látnak benne.
2020. jan. 1. 11:20
 29/30 anonim ***** válasza:

Nyugodtan kereshetik a 20 éves tökéletest. Csak aztán ne nyávogjanak, hogy nincs évekig senkijük.

Amit írtál amúgy hülyeség. Nem korfüggö, hogy valaki jól néz-e ki vagy sem. 20 éves nők közt is van sok csúnya. A férfiak meg 30 felett már legtöbbjük totál le van lakva.

2020. jan. 1. 19:16
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért elég borzalmas, hogy orvosi környezetben ilyen felszínesek emberek. Amúgy meg értelmes embereknél nem az alapján döntenek az emberek, hogy fú, elkezdett a nő asszonyosodni, ráncosodni stb., akkor lelépek. Simán lehgetett más oka is, hogy a pasas nincs mellette. Rengeteg olyan nem is 30+, hanem 40+, 50+ ismerősöm van, aki simán elkezdett ilyen korban újra randizni. Nem minden férfi menekül egy kis ránctól meg egy icipici feszességvesztéstől szerencsére.
2020. jan. 3. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!