Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor kezd egy nőre látványosa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor kezd egy nőre látványosan sokkal kevesebb férfi nyomulni és hajtani, amint meglátszanak rajta az öregedés első jelei?

Figyelt kérdés

Most ez mindenkinél máskor következhet be, van akinél már 26 évesen van akinél 28 vagy 30 vagy 32. Nem is tudom pontosan megfogalmazni milyen ez, ez egy érzés. Tehát amikor rápillantasz valakire és azt látod, hogy fú ez már elkezdett idősödni/asszonyosodni. Ez már 10-20 év múlva szatyor lesz.

Én is ebben a korosztályban vagyok és azt látom, hogy azok a nők akik átlépték ezt a küszöböt és látszik az arcán főleg, hogy ez a folyamat elindult, annak jelentősen megcsappan a rajongó tábora, illetve ha addig hosszú párkapcsolatban volt, a pasi hirtelen eltűnik mellőle, szakítanak. Most is egy nő ismerősömet láttam facebookon, ünnepi képekkel, és azt vettem észre rajta, hogy basszus ez már idősödik. És annak a lánynak pont volt konstans pasija amióta csak ismerem, már lassan 10 éve. Minden egyes karácsonyi képen vele volt együtt, és hopp, most már hirtelen nincs mellette a pasi. Gondolom megérezte ő is azt amit én, és menekült.

Más is tapasztalt már ilyet?

2019. dec. 31. 19:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem attól még szép tud lenni egy nő, ha a leírtak kezdenek megjelenni is náluk. Nekem bejönne egy ilyen nő.
2019. dec. 31. 19:48
 12/30 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ez erős túlzás. Szerintem a férfiak tényleg később totyakosodnak, de ez nagyon emberfüggő, oly 3-4 év lehet a két nem közötti különbség, a férfiak "javára". Csakhogy ezzel nem nyertek semmit a férfiak, mert gyakorlatilag 3-4 évvel később is érnek, tehát ott vagyunk ahol a part szakad.
2019. dec. 31. 19:49
 13/30 anonim ***** válasza:
65%

6-os

Dehogy van. Nem is volt sosem. Cigányok meg építőmunkások kínálnak utánam, meg van 50m-re egy kocsma, az oda járók. De engem még férfi csak egyszer környkrzett me, na az is házas volt.

A pasikat vagy én szedem fel vagy nincs.

Ha meg felszedem 2 hónap múlva előadja, hogy túj jó vagyok neki.

2019. dec. 31. 19:51
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

A férfiak később érnek, talán azért látszik rajtuk kicsit később az öregedés. Na meg nem is szülnek, azért az sem egy sétagalopp.

Viszont 50-60 éves kor után a férfiak látványosan összemennek, trottyosodnak, sokkal idősebbnek néznek ki a korukbeli nőknél.

2019. dec. 31. 19:52
 15/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem hiszem, hogy lesz ilyen. Mindenki ezt gondolja, aminek az lesz a vége, hogy "nála több esélyem van, mert senkinek sem kell" alapon mindenki próbálkozik azoknál a nőknél is, akik a fejekben nem top nők.

Látom anyámék korosztályát (50+), a vidám, kevésbé elhízott, igényes nőkre ebben a korosztályban is hatalmas a kereslet. Akkor is, ha házas, 40-től 70-ig mindenki próbálkozik náluk is.

A férfiak már csak ilyenek, valakinek muszáj csapni a szelet akkor is, mikor már nem áll fel

2019. dec. 31. 20:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%

"Èn is ebben a korosztályban vagyok és azt látom, hogy azok a nők akik átlépték ezt a küszöböt és látszik az arcán főleg, hogy ez a folyamat elindult"....

"...Gondolom megérezte ő is azt amit én, és menekült."

Most ne haragudj meg, de egy 35-40 èves nônek mièrt is kellene úgy kinèznie, mint pl egy 23-25 èvesnek?

Az mièrt szegyen, ha valaki a korànak megfelelôen nèz ki?

Mièrt problèma?

Ha a 42 èves fèrfi 40 èves baràtjôje 40-nek nèz ki, mièrt kène a hapsinak "menekülnie" ?

Valami nagyon nincs rendben a hozzàállâsoddal :)

2019. dec. 31. 20:01
 17/30 anonim ***** válasza:
82%
Volt 40-45 körüli tanárnőm két pasival is randizgatott egyszerre. Pedig szépnek sem mondanám. Kereset mindig van. Bár ebben a 40-es korban már szerintem nem a szex a lényeg, hanem hogy leélhesd a maradék életed egy olyan emberrel akit szeretsz.
2019. dec. 31. 20:07
 18/30 anonim ***** válasza:
90%

Gondolom nem csinált a kérdezőnek az anyja szilveszteri menüt, vagy nem engedte petárdázni, oszt most az idős nőket veszi célba, mint amilyen az anyukája is. :)

Mert ugye kérdező, a saját kedves édesanyád is leszatyrozod, aki szenvedett érted és fizette a segged alá azt a rengeteg dolgot.

Átsüt a kapálózó keserűség a soraiból btw.

2019. dec. 31. 20:11
 19/30 anonim ***** válasza:
82%
A nálam próbálkozók száma akkor kezdett el csökkenni, amikor gyerekem lett, de nem tervezek külön menni az apjától, így nem is érdekel igazából.
2019. dec. 31. 20:23
 20/30 anonim ***** válasza:
85%
20-as, 30-as, és most, a 40-es éveimben is volt, van tartós párkapcsolatom. Ki a fenét érdekel, hogy ki nyomul rám? Hogy már nem utánam füttyöget a kukás Józsi? Meg a 20 éves kisfiúk leöregeznek? Hát ha ettől boldogabbak lesznek, akkor hajrá! Látod, így is boldoggá tudok tenni egy 20 éves kisfiút, van kin levezetni a frusztrációját.
2019. dec. 31. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!