Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INCEL, meg hasonló pasik, miért nem prostiztok?
Most a nettó idióta, impotens, látens homárokat hagyjuk.
A kérdésem a változtatni akaróknak szól. Miért nem prostiztok, hogy levezessétek a feszültséget?
20.-nak.
Ezt írtad: "(Nem hinném, hogy azok a nagy férfiak, akik a nők hajkurászása helyett maradandó dolgokat - filozófiát, találmányokat - alkottak az emberiség javára, férfiként kevesebbnek kellett volna, hogy érezzék magukat, mint pl. Lakatos Brandonlee, aki minden héten másik részeg macát szed fel a helyi dizsiben a sármjával)."
És szerinted az ilyen INCEL lúzerek hány %-a ilyen hasznos, tudós, társadalomformáló, zseni?
Azok, akik nőket ölnek, lövöldöznek, vagy csak kiírják ide, hogy nincs nőjük, mert ők már 1X próbálkoztak, de elhajtotta őket a lány, szerinted ezek hasznosak? FENÉT!
Ezen annyira mit kell érvelni? Mintha azon vitatkoznánk, hogy 7x9=63
De akkor a leggyengébbek kedvéért: tudod, kereslet-kínálat. Mennyire jó az a fodrász, akinél senki nem akar hajat vágatni még ingyen sem?
Mennyire néz ki kívánatosnak az a sütemény, amit senki meg sem kóstol?
Mennyire értékes az a férfi férfiként, akit egy nő sem akar?
Nincs kereslet - értéktelen a kínálat.
A te példád meg akkora baromság, hogy valami hihetetlen. Fejezd be inkább a fejed falba ütögetését. A tudósok és a többi mióta férfi szempontból vannak megítélve? Őket emberként és tudósként ítéljük meg. Ha egy tudós sorra találja fel a gyógymódokat és megosztja mindenkivel, akkor hasznos tagja az emberiségnek. Ez azonban férfiúi vonzerejét nem befolyásolja.
Lehet valaki attól értékes ember, hogy férfiként nem látnak benne értéket a nők.
Na de ha ebből nem érted meg, akkor vagy reménytelenül nyomorék vagy, vagy trollkodsz.
A feszültségem nem szexuális, lévén több mint 1 éve nem maszturbálok, hanem érzelmi, hogy családot szeretnék.
Egyébként a prosti drága, vagy nem tudom, mennyire érnek rá, szoktam olvasni leírásokban, hogy eléggé nehezen érhetőek el.
De a 40 éves szingli nőket is kérdezhetnéd, hogy mi bajuk. Még jó, hogy nekik nincs ilyen kellemes elnevezésük, hogy incel, meg is sértődnének.
Én fel sem merem hívni őket. De többen is leírták azokat a dolgokat, amik nálam is okok, a 8-as, 9-es, 12-es hozzászóló. Meg nem is egy olcsó dolog. De tudom, hogy van olyan helyzet, amikor mindegy csak szex legyen. Előző, hogy bírod eddig? És hogy kezd el hiányozni, ha már eddig bírja valaki? Ez már szinte olyan, mintha nem is lenne valakinek libidója.
Én általában 10-15 napig bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!