Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INCEL, meg hasonló pasik, miért nem prostiztok?
Most a nettó idióta, impotens, látens homárokat hagyjuk.
A kérdésem a változtatni akaróknak szól. Miért nem prostiztok, hogy levezessétek a feszültséget?
9.-nek.
Erre mit mondjak?
Természetes kiválasztódás!
Mióta szakított velem barátnőm, nem a szex hiánízik a legjobban. Egyáltalán nem. Talán a legutolsó dolog ami hiányzik.
Sokkal inkább az érzés, hogy van egy másik ember akivel mogszthatom minden bajom ,aki keresi a társaságom, akinek írhatok/beszélgethetek vele reggel, este, délben.
Akit megcsókolhatok és ez eszméletlen jó érzés. Aki odabújik hozzám, aki számít rám és akira számíthatok.
Aki szeret. Őszintén.
A prosti ezek közül semmit se tud megadni.
És alapból sem tudnék szexelni egy olyan emberrel akit akkor látok először. Egyszerűen nem menne. Fizikailag sem.
Persze, elvégre az aztán nagyon fejleszti az ember önérzetét, ha le kell csengetnie egy agyonhasznált nőért 15-20 ezer forintot egy órára; míg mások meg önmagukban elegendőek, hogy fiatal jócsajok szexeljenek velük.
Amúgy meg az incel csoportnak nem a szex hiányzik, hanem amit a szex képvisel. Hogy vágynak rájuk. A szex a férfiként való legmagasabb szintű elismerésed. Ha senki nem akar veled önmagadért szexelni, az azt jelenti, hogy a te értéked férfiként pontosan nulla. És ezen a prosti sem fog változtatni.
A prosti az amúgy is sikeres pasiknak való inkább, akik némi újdonságot akarnak, vagy a házas férfiak veszik igénybe, akik már unják az asszonyt és kívánják a változatosságot.
"A szex a férfiként való legmagasabb szintű elismerésed. Ha senki nem akar veled önmagadért szexelni, az azt jelenti, hogy a te értéked férfiként pontosan nulla. És ezen a prosti sem fog változtatni."
Amíg ilyen gyökér módon áll valaki hozzá a férfi-nő kapcsolatokhoz, tényleg nem lesz változás az életében, ezer prosti után sem.
Akkor gondolom nő vagy.
Elmagyarázom, hogy nálatok nőknél úgy működik, hogy akkor szexeltek, ha szeretve érzitek magatokat. De mi férfiak akkor érezzük szeretve magunkat ha szexelnek velünk.
16os:
Először is én nekem élettársam van, köszönöm, jól megvagyunk. Attól, hogy kiállok egy csoport mellett, nem leszek automatikusan tagja. Ez csak az ilyen nyomorékok gondolkodása.
Másodszor pedig, mi a l0f@$znak kommentelsz, ha normális érveid nincsenek?! Leírtam az egyik legalapvetőbb igazságot a férfiakra nézve. Erre te ideírsz egy gyökérséget.
Cáfolj meg, vagy ne írj semmit - de vegyél vissza a pofából, kisfiú. Ezzel a stílussal csak annyit érsz el, hogy az olvasók neked ítélik "a nap anonim gyökér kommentelője" titulust.
Leírtad a "legalapvetőbb igazságot" (ami férfiak ezreinek lelkét nyomorítja meg) érvek nélkül, és én vagyok a gyökér. 🤔 🤗
(Nem hinném, hogy azok a nagy férfiak, akik a nők hajkurászása helyett maradandó dolgokat - filozófiát, találmányokat - alkottak az emberiség javára, férfiként kevesebbnek kellett volna, hogy érezzék magukat, mint pl. Lakatos Brandonlee, aki minden héten másik részeg macát szed fel a helyi dizsiben a sármjával).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!