Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gátolt már hasonló az ismerkedésben? Hogyan kezelted?
Mikor jut már ez agyatokig, hogy a férfiak sem keresnek annyival többet, mint amit ide képzeletek, hogy autó, ház, nyaralás... Persze, ezt nyilván csak a férfiak tudják, egyetlen egy nőnek sincs saját háza, autója, és ha nincs pasi, akkor nyaralni sem, hanem kenyéren és párizsin él. Rettentő szánalmasak vagytok.
Semmi nem jó nektek. Ha a nő keres többet, akkor azon megy a hiszti,
Először is fiú vagy lány vagy?
2x én mondjuk pont baromira megértelek.
Én is hasonló helyzetben vagyok. Nekem sincs senkim és nem is vagyok volt. Kb. 30 vagyok mint te.
Igaz amit írsz bárki bármit mondjon.
Volt akivel nem jött össze a dolog és most van saját lakásuk.
Oké, hogy ketten vannak, de nekem még most sincs meg egy lakás árának a negyede sem.
Ők meg ide-oda mennek nyaralgatni, jó autójuk van. (kb. 8x többet ér mint az enyém)
Senki ne mondja nekem azt, hogy ők jobban spórolnak vagy ennyivel többet keresnek. Én a fizum vagy 70%-át félreteszem.
Ők meg évente új mobil, tengerpart, repcsivel ide-oda.
Azért ezek nem pár ezer forintos dolgok.
Mar ott bukik parkapcsolat teren, amit az #5-os mond, hogy az elutasitasokert nem te felelsz. Annak, hogy nem jossz be valakinek semmi koze hozzad, nem rajtad all, hogy tetszeni fogsz-e valakinek vagy sem, hanem a masik felen. Nyilvan szepitheted a kulsodet, de ugye az se kesz garancia arra, hogy egy adott embernek fixen bejojjel.
Szoval az ilyen #5-os fele Szabo Peteres bullshitet hanyagoljuk mar ezen az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!