Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok helyen olvastam, hogy majd ha boldog leszek lesz barátnőm. De pont azért nem vagyok boldog mert nincs barátnőm. Akkor ennek mi értelme?

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 02:52
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

A barátnő hiánya miért feltételezi a szexuális élet hiányát is?

Egyébként jókat írnak a többiek: bár egy támogató partnerrel sokkal többet el tudsz érni, mint egyedül (ezért nem értek egyet az állítólagos "szinglikultusszal"), a sóvárgás mégis az egyik legrombolóbb érzelem, ami csak létezik.

2019. dec. 30. 12:55
 22/24 A kérdező kommentje:

Azt hiszem páran eléggé félreértették a kérdést.

Nem azt akarom, hogy legyen egy barátnőm és majd ő oldja meg a helyzetem. Vagy, hogy tegyen meg bármit, hogy boldog legyek.

Nekem az a bajom, hogy magányos vagyok. Sok velem egykorúnak már családja van. Nekem meg barátnőm sincs.

2019. dec. 30. 16:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

#13 -al egyet értek.

Mivan ha 10-15 év telik el úgy, hogy senkid nincs és mondjuk elszállnak a legszebb éveid a 20-30-as évek?

Lehet, hogy voltál közben boldog egyedül is, de ez nem tartható fent egyedül hosszú éveken át.

2019. dec. 30. 16:59
 24/24 anonim ***** válasza:
50%

A társadalmi felfogásban az a normális, ha kapcsolatban vagy. Ezt súlykolja a média, a filmek, a zenék, az internet. Legyél kapcsolatban, alapíts családot/szaporodj.

Ezt tanultuk el otthonról, a szülőktől. Talán belénk kódolt dolog ez a párkeresés utáni görcsös keresgélés. Ezeket az érzelmeket el lehet nyomni, vagy figyelmen kívül lehet hagyni.

2019. dec. 31. 07:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!