Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok helyen olvastam, hogy majd ha boldog leszek lesz barátnőm. De pont azért nem vagyok boldog mert nincs barátnőm. Akkor ennek mi értelme?

Figyelt kérdés
2019. dec. 30. 02:52
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
83%
márpedig ne a másiktól várd a boldogságot, meg hogy megoldja az életed.
2019. dec. 30. 03:08
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
De ha boldog vagy egyedül és teljes életet élsz, akkor meg minek a barátnő?
2019. dec. 30. 03:53
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem vagy boldog, nem tudsz a másiknak adni, csak leszívni.
2019. dec. 30. 05:41
 4/24 anonim ***** válasza:
59%
Ki nem szarja le? 😂
2019. dec. 30. 05:54
 5/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha van életerőd és életkedved, akkor lesz mit leszívnia a leendő barátnődnek.
2019. dec. 30. 07:46
 6/24 anonim ***** válasza:
76%

Az érvelésedben egyetlen hiba van: hogy azért vagy boldogtalan, mert nincs barátnőd. Boldogtalanságot elsősorban a kielégítetlen vágyak okoznak, amelyek természetüknél fogva olyanok, hogy ha esetleg kielégülnek, akkor hamarosan újabb vágyak keletkeznek, amelyektől megintcsak boldogtalan leszel és így tovább. Ebből az ördögi körből csak úgy lehet kitörni, na nem hagyod, hogy vágyak irányítsák az életedet. Erre jó például a meditáció, a jóga, tai csi és hasonlók.

Mindettől függetlenül a kérdező jól rátapintott arra az alapproblémára, hogy azok az emberek, akik nem sugároznak életörömöt, életigenlést magukból, jóval nehezebben találnak társat. Mindenki a pozitív életfelfogás, a mosolyok felé vonzódik, s bizony ha valaki alapvetően melankolikus beállítottságú, akkor annak igen nehéz dolga van a párkeresésben. A vidámkodást még megjátszani sem lehet hitelesen, mert az ember szeme sarkában látszik, hogy nem szívből jön. Az egyetlen megoldás ilyenkor a türelem, hogy az ember kitartással ismerkedni próbál, mert azért van, akinél más tulajdonságok felülírhatják ennek a pozitív kisugárzásnak a hiányát.

2019. dec. 30. 07:56
 7/24 anonim ***** válasza:
56%

Mert így tele vagy negatív kisugárzásokkal!

Van egy jelenség, sokaknak ismerős, ha van barátnőd azt veszed észre jobban megnéznek a más nők, mint mikor nem volt, na én azt is tapasztalom, ha még csak az első randi van lebeszélve, vagy csak kilátásban van, már akkor is észrevenni, hogy jobban megnéznek a nők. Ezen gondolkozz el!

2019. dec. 30. 08:10
 8/24 anonim ***** válasza:
63%

Jól látod. Egyedül én sem tudtam soha teljesen boldog lenni. Pont a másik adja azt a motivációt, amitől lesz kedvem bármit is csinálni. Egyedül voltam, nem igazán érdekelt semmi. Lett párom, már volt, kiért, miért.

Aki egyedül is boldog tud lenni, teljes életet élni, annak viszont csak elfogja rontani az életét egy társ. Mivel minden kép alkalmazkodni kell a két embernek egymáshoz. Innentől az egyedül kialakított boldog életnek lőttek.

2019. dec. 30. 08:33
 9/24 anonim ***** válasza:
56%
2019. dec. 30. 08:33
 10/24 anonim ***** válasza:
88%

#08:33-hoz hasonlóan gondolom.

Ha eljutsz odáig, hogy tényleg boldog vagy és jó neked egyedül, abba egy kapcsolat már csak belezavar. Akkor bele sem mész vagy ha mégis, nem leszel olyan kitartó, mert minek, amikor jobban érzed magad és könnyebb egyedül.

Talán inkább egy derűs, vidám, laza hangulatról szólhat ez a gondolat. Hogy az nyilván vonzóbb, mint egy pártaláláson görcsölő, a sikertelenség miatt letört hangulat vagy amit említettek, egy melankolikusabb karakter.

2019. dec. 30. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!