Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as férfiak, akiknek nincs családi háza (már lakás sem elég a nőknek), az hogy dolgozza fel, hogy a nők átnéznek rajta ezért?
11# Na ez az amit nem szabad csinálni, mert benne van, hogy kisemmiz. Volt rá példa !
Az én exem is ideköltözött a házamba, aztán sunyiban felcsináltatta magát(tudtom nélkül abbahagyta a fogamzásgátlót). 10 év után szétmentünk, mert a szülés után tojt mindenre! Sok cécó nem volt, mert szinte csak a ruháit vihette.
Én egész kerületet vettem meg, de már az se elég.
Haverom most rápróbál egy egész városra, hátha.
15# ! Ne legyen igazam és legyetek boldogok sokáig, viszont lehet, hogy közös a ház, csak a hitel majd szépen bekavar, az meg elvileg tök mindegy, hogy most ki fizeti a hitelt, mert ilyenkor tudtommal közös a kassza. Meg kérdés, hogy ki mennyit adott bele? Mert most szépen hangzik, hogy te beadtad a házadat, ő meg vett fel rá hitelt, mikor a tulajdoni lapon meg 50-50%-ban vagytok. Aztán ha szétmentek, akkor majd viszi a ház árának felét!
Kollégám járt úgy, hogy vett egy lakást, de mindent ő fizetett, de valamiért a csajra iratott 10 %-ot. Amit ki is fizethetett mikor szétmentek.
de valamiért a csajra iratott 10 %-ot. Amit ki is fizethetett mikor szétmentek.
Jó bolond volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!