Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy egy nőnek van gyereke, akár rendes, értelmes, akkor sem?
A korabeli nőknek bizony van gyerekük. Nem mindnek, de a többségnek igen.
A fiatalabbnak többet kell villantani, amit most a kérdező tud (gatya fizetés, nulla szabadidő). És akkor még az is kérdés, hogy a kérdezőnek mennyire jön be a csaj.
Én is nyíregyházi vagyok. Te hol élsz? Miskolcon vagy Nyházán?
Azt mondjuk én is tapasztalom, hogy lehetőség az ismerkedésre a városban semmi nincs. Jobbnevű gimik nálunk: Krúdy, Zrínyi, Kölcsey, de ezek egyikében sem tanít egy normálisan kinéző férfi/nő sem. Az is lehet, hogy ismerjük egymást.
Miskolcon a felkapott gimik a Földes és a Herman O. Te hol tanítasz?
Kérdező: Ha csak ez jön le a kommentekből, akkor szelektíven olvasol. Azt nem tudom, hogy akkor hogy tudsz tanítani, de komolyan?
Leírom még egyszer: nem azzal van a baj, hogy 30-as pasi vagy, vagy hogy nem akarsz gyerekes nőt, ez teljesen érthető. Hanem azzal, hogy éjjel-nappal dolgozol. Biológiával és kémiával simán találhatnál más munkát, ami nem veszi el az egész napodat, még akkor is, ha Kelet-Magyarországon élsz. Ezen kellene gondolkodnod, mert egy nőnek sem fogsz kelleni úgy, hogy csak akkor lát, amikor alszol meg eszel. Ennek semmi köze a korodhoz, de gondolom, valamin meg kellett sértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!