Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "örök szingli" - ként mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"örök szingli" - ként mennyire vagytok motiváltak az életben?

Figyelt kérdés

Rengeteget tanultam, lediplomáztam, munkahelyem is van, kocsim is, és ma úgy érzem, hogy minden teljesen felesleges, amit csinálok. Semmi nem okoz örömöt. Sosem voltam elég jó senkinek sem, hogy legyen párkapcsolatom.

Ismerkedésnek se látom értelmét már. Elfáradtam... Régen azokba a lányokba, akikbe beleszerettem, éltem volna értük. Magamért élni annyira feleslegesnek tűnik.

Ti feltudtok őszinte vigyorral kelni minden reggel, hogy de jó, ismét egy új nap?

2019. dec. 28. 13:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
20%

A szingli saját maga dönti el hogy szingli?? HAHAHAHAHA okos válasz...

Kedves kérdést feltevő. Átérzem a gondod. Próbálok mindig új célokat keresni és a Nap-Hold mindig velem van... sajna ennyi :)

2019. dec. 28. 15:42
 12/17 anonim ***** válasza:
90%

Van életcélom ami motivál. Nem a párkeresés az életem értelme. Vannak olyan napok amikor nagyon rosszul érzem magam egyedül,de többségében jól elvagyok.

egy örök szingli nő

2019. dec. 28. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
75 évesen mondhatod, hogy elfáradtál. Addig csak picsogás!
2019. dec. 28. 16:16
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

1-es: képes voltál ezért kommentet írni, nyomorék? Ha nem érdekel a kérdés, akkor ne válaszolj kretén, ilyen egyszerű.

Akik ilyen kommenteket írnak, azoknak valami szintén rohadtul nincs rendben az életében, és nem elég, hogy boldogtalanok, még ilyen férgek is, mint te.

Kérdező, abszolút megértem a helyzetedet, amikor az ember legszívesebben úgy aludna el este, hogy reggel fel se ébredjen soha többé.

Javaslom, menj el önkéntesnek valamilyen súlyos betegséggel küzdők közé. Az ember lelkének jót tesz, ha olyan életekkel találkozik, amik sokkal rosszabbak, mint az övé. Ha látsz néhány csontsoványra fogyott, haját-fogait elvesztett fél lábbal a sírban lévő embert, akik gyógyszerek nélkül megőrülnének a fájdalomtól, máris kicsit másképp fogod látni a saját helyzetedet.

2019. dec. 28. 16:34
 15/17 anonim ***** válasza:
36%
Pont az önkéntességet akartam írni én is. Annyi tennivaló és lehetőség van a világban, nem értem azokat, akik folyamatosan csak azon tudnak rinyálni, hogy "szinglik". Az ilyen emberek nem szeretik magukat, nem érzik jól magukat a bőrükben és egy párkapcsolatban is ugyanolyan nyomorúságosak lennének a kezdeti fellángolás után.
2019. dec. 28. 16:53
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
a "szingli" szót örömmel használják az emberek mert jobban hangzik mint az egyedülálló aki szeretne kapcsolatot de a kutyának sem kell és kínlódik nyavalyog, elege van stb..
2019. dec. 28. 17:40
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

"Ti feltudtok őszinte vigyorral kelni minden reggel, hogy de jó, ismét egy új nap?"

Hogy a fenébe ne a szinglisség eleve egy szabadon választott állapot. Az hogy az emberek jó 90%-a keveri az egyedülállóval az már nem az én bajom.

Szimplán egyébként azokra a dolgokra koncentrálom az erőmet amik érdekelnek. Mozi, úszás, utazás, baráti programok. Egyébként a munkatársaimon tökéletesen látom hogy az úgynevezett párkapcsolatokkal mennyi gond is van. Gyerekezés, anyagiak, közös kötelező jópofis karácsonyozás, viták....

Ha valakinek ez kell. Én senkitől nem fogom elvenni a lehetőséget. Én hányingert kapok attól ha valaki beleszól a magánéletembe. Ha ne adj isten elő is fordult hogy megjelent úgy egy nő. Gyorsan megmondtam neki hogy bocsásson meg és csendben leléptem.

Épp most szervezünk egy utazást Ayía Galíni-re de biztos "velem van a gond" mert lehetne gyerekezni is.

Hát azt majd mással.

31 F

2019. dec. 28. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!