Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha barátom, vagy én maradok az örök szingli? 15
15 éves lány vagyok, és nincs barátom, pedig nagyon szeretnék. Kicsit visszahúzodó vagyok a fiúkkal, talán ez miatt is lehet. Alig beszélek velük.Persze van fiú barátom.
Az arcom átlagos, talán szépnek is lehet mondani, már egy páran mondták, hogy szép vagyok. Hát, egy kicsit duci vagyok, azzal a 69 kilóval, és a 165 centimmel.De nem hiszem, hogy ez lenne a fő tényező. Összesen 5-6 fiú próbálkozott be eddig, de ők vagy nem laktak a közelembe, vagy nagyon nem tetszettek. Pedig nem vagyok valami válogatós, lényeg, hogy nézzen ki valahogy, meg legyen már egy kicsit férfias alkata, ne legyen csontváz. Az osztálytársaim(lányok) is ezzel nyaggatnak, hogy keresnek nekem pasit. Nem tudom mit csináljak. Buliba nem igazán járok, nem iszok. Mi a baj velem?
semmit nem érsz a szépségeddel....
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!