Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet valaha barátom, vagy én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaha barátom, vagy én maradok az örök szingli? 15

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok, és nincs barátom, pedig nagyon szeretnék. Kicsit visszahúzodó vagyok a fiúkkal, talán ez miatt is lehet. Alig beszélek velük.Persze van fiú barátom.

Az arcom átlagos, talán szépnek is lehet mondani, már egy páran mondták, hogy szép vagyok. Hát, egy kicsit duci vagyok, azzal a 69 kilóval, és a 165 centimmel.De nem hiszem, hogy ez lenne a fő tényező. Összesen 5-6 fiú próbálkozott be eddig, de ők vagy nem laktak a közelembe, vagy nagyon nem tetszettek. Pedig nem vagyok valami válogatós, lényeg, hogy nézzen ki valahogy, meg legyen már egy kicsit férfias alkata, ne legyen csontváz. Az osztálytársaim(lányok) is ezzel nyaggatnak, hogy keresnek nekem pasit. Nem tudom mit csináljak. Buliba nem igazán járok, nem iszok. Mi a baj velem?

2013. máj. 31. 20:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
15 évesen én is ezt hittem :D aztán 18 évesen összejöttem egy sráccal akivel minden tökélestes, és imádjuk egymást, és boldogok vagyunk. :D Sose tudhatod, mi lesz a jövőben :)
2013. máj. 31. 21:44
 12/19 anonim ***** válasza:
21.00-as,köszi,jót röhögtem!:D
2013. máj. 31. 23:44
 13/19 anonim válasza:
Nyugi már! Ne ez legyen most életed legnagyobb problémája, hogy van-e barátod vagy nincs, hidd el, hogy akár érettségiig is el lehet jutni pasi nélkül (saját tapasztalat). Semmi baj nincs veled, most egyszerűen nem ennek van itt az ideje; nyugi.
2013. jún. 1. 00:06
 14/19 anonim ***** válasza:

Ugyan kislány..

Alig vagy idősebb a diákhitel visszatörlesztésemnél.

34 F

2013. jún. 1. 02:00
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond veled, csak ne görcsölj rá. Tudom, hogy rossz lehet így, mert nekem is az néha, hogy a legtöbb ismerősömnek van pasija, meg amikor valaki rákérdez, hogy van-e barátom, és akkor azt kell mondani, hogy nincs, tök rossz érzés. Mostanában, hogy én se foglalkozok úgy azzal a gondolattal, hogy legyen valakim, egyre több helyes fiú talál meg.
2013. jún. 1. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:

ilyen hülyeséget.......szerintem te a többi csajt nézed,hogy nekik van van barátjuk ,neked meg nincsen............de ők korán kezdték,remélem érted....:D

És ah az elöttem szóló mondta nem kell rágörcsölni.

15 éves vagy,gondolj bele.....olyan rohadt sok dologban lesz még részed,hoogy az nem igaz,nem kel rákattani ilyen hülyeségre mert beszűkül az agyad...élj,haverokkal légy sokat....ennyi

ha meg nem iszol?!

egyel kevesebb alkasz lesz ebben az országban....szóvalj csak légy és élj........:DD

2013. jún. 18. 18:00
 17/19 anonim ***** válasza:
Képet hajlandó vagy küldeni ? egyébként ne izgasd magad ilyeneken a komoly lányoknál nem olyan próbálkozósak a fiúk 15/f
2013. júl. 29. 16:58
 18/19 poiu ***** válasza:
Nyugi, foglalkozz magaddal (tanulás, túlsúly).
2013. júl. 29. 17:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Az hogy nem érted a válaszokat, szerintem nem a mi hibánk. Kicsit az arcodból is visszavehetnél, nem feltétlenül a neked udvarló fiúk a túl vékonyak, ilyen korban ekkora magassággal a 69 kg az sok. Kicsit olvashatnál is többet, mert még nálam is rémesebben fogalmazol. De ezektől eltekintve szerintem sincs veled semmi baj.
2013. júl. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!