Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 25 körüli nőknek mennyire jönnek be a 35-40 éves pasik?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk jól néz ki ennyi idősen is. Mennyire zavarja őket ez a kor?2019. dec. 28. 06:13
11/21 anonim válasza:
25 évesen nem vonzott ez a korosztály. Sok ez a korkülönbség.
Most 30 évesen oké.
12/21 anonim válasza:
Mikor ennyi idős voltam, 7 év volt a max korkülönbség, amibe belementem volna, de 5 év volt a max kényelmes, amit meg is tapasztaltam, soknak éreztem 10-15 év korkülönbséget. Igazából most 10, évvel később is soknak érzem, de 10 év még talán nem akkora para, ha amúgy passzolunk, csak olyat még nem találtam.
13/21 anonim válasza:
Ha már 40 éves pasival akar összejönni egy csaj, nem azt nézi, hogy jól nézzen ki, hanem hogy megfelelő egzisztenciát tudjon nyújtani.
14/21 anonim válasza:
Huszonötévesen olyannyira eszemben sem voltak hogy mindig fiatalabbakkal voltam kb. Most harmincegy vagyok. Most màr oké.
15/21 anonim válasza:
Semennyire. A baráti körből is kilógnál, ciki lenne veled megjelenni bárhol, haza sem vihetnélek bemutatni. Csak titkos szerető lehetnél, ha nem taszítanának az idősebb ferfiak, de mivel igen, ez is kiesik.
16/21 anonim válasza:
35-40 éveshez, minimum 25-27 illik, mondom minimum.
Kérdés mennyire megy neked a matek, és el tudod-e dönteni, hogy januárban már 41 leszel, vagy nemrég lettél 35....
17/21 anonim válasza:
Egy 27 éveshez sem illik egy 41 éves minimumként sem. A fazon már 70 évesen otthon lenne nyugdíjban a nő meg 55 évesen még húzná az igát plusz pelenkázná. Belegondoltál abba, amikor ezt a minimumot rendelted ehhez a korhoz hozzá? Esetleg 35 éveshez egy 27 éves az oké, de 40-41hez nem.
18/21 anonim válasza:
Én 26 voltam, a barátom pedig 34 amikor megismerkedtünk.
Ha nem mondja azt, hogy 34 akkor simán 5-el kevesebbnek nézem.
A 40 már sok lett volna, de 25-26 évesen 8-10 év szerintem belefér.
19/21 anonim válasza:
Amikor 25 voltam, 36 volt a férjem, akkor voltunk 5 éve házasok. Bejött, nem is kicsit. 😊 Most 34 vagyok, ő 45, most sincs baj. Ha igazán szereti egymást 2 ember és az értékrend és a jövőkép is passzol, akkor nem sok 10-11 év.
20/21 anonim válasza:
#17:
Szövegértelmezés! Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!