Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nem elég egy jó állapotú 2009-es KIA Ceed igaz ott nem érdemes sajnálni hogy nem jött össze a kapcsolat?
Figyelt kérdés
Házam is van, munkám is. De a csaj szerintem jobban szereti a mama hoteles pasikat 21 millás BMW-vel :(2019. dec. 27. 22:47
21/26 anonim válasza:
Töröljük már ki a kérdést! Tisztán látszik, hogy a kérdező nem normális és provokálja a népet!
22/26 anonim válasza:
47 millióért? Milliomos vagy, 10 per 9 magyarnak nem telik erre. De ha ennyid van lakáséra, akkor 5 milliód csak van egy új suzuki vitarára. Az csajozós járgány-
23/26 A kérdező kommentje:
Nem vagyok milliomos mert kölcsönre van és most bizony csak úgy nem tehetek meg bármit (legtöbb pénzt meg Angliában kerestem meg de már nem tervezek kimenni). Viszont idegesít hogy egyesek menőbbek a jó autójukkal úgyis hogy szülőkkel élnek, mert azt látja a nő mindenhol, lakásra meg el is kell juttatni ami nem 1 randi. Igaz abban hibás vagyok nem plázacicákra kellene hajtanom meg gold diggerekre de már kevés a szingli szép nő mert egyből rájuk állnak és nem sokáig maradnak szinglik. Csak most nagyon ideges vagyok.
2019. dec. 28. 11:09
24/26 anonim válasza:
A magyar emberek kétharmada egy 20-25 milliós kis lakásnak is örülne, ha hitelmentes lenne. Ha annyira zavar, add el a lakást, vegyél fele ennyiért 2 szobás kis lakást és mellé 20 milliós bömöst. Ha ez megnyugtat...
25/26 anonim válasza:
Kölcsönözhető jó autó arra a pár napra míg beteszed neki és rá is unsz, mert kábé annyi is van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!