Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik nőnek nem elég egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik nőnek nem elég egy jó állapotú 2009-es KIA Ceed igaz ott nem érdemes sajnálni hogy nem jött össze a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Házam is van, munkám is. De a csaj szerintem jobban szereti a mama hoteles pasikat 21 millás BMW-vel :(

2019. dec. 27. 22:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb koreai vagy japán nőkkel kezdj, akkor elég lesz egy daewoo matiz is. :D
2019. dec. 28. 00:17
 12/26 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy hülye kérdés, amit kár volt feltenned! Rengeteg hasonló kérdés van, de azokat is feleslegesnek tartom. Egyrészt én nem fogom a kis lelkivilágodat gondozni, hogy milyen jó gyerek vagy, hogy van munkád, van házad, másrészt sajnálni sem foglak, hogy jaj te szegény, hogy ez a hölgyike sem jött össze. Egyenesen röhejnek tartom, hogy egyszerre vársz elismerést, meg önsajnálatot. Szépen lehet látni az ilyen kérdésekből hova fajul minden. Eleinte az emberek csak dicséretet kértek, aztán jött az önsajnáltatás, most már keverjük a kettőt, hogy valami ego legyen azzal a kevés dicsérettel, de azért sajnáltassuk magunkat.

Szerintem neked inkább a személyiségeddel lesz bajod, hasonló lehetsz egy ismerősömhöz, aki ugyanabban a cipőben jár mint te. Neki sem jön össze semmi, és ez pusztán azért van, mert szentül meg van győződve arról, hogy bárhova megy ő mindent jobban tud ott már mindenkinél, és előadja magát 25 évesen, mintha akkora művelt valaki lenne, de közben értelmesen nem tud megcsinálni valamit, ha azt mondod neki, hogy A.

Amit javaslok az az, hogy szállj légy szíves magadba, és ismerd meg önmagadat! Az önismeret fontos erény, gyakorold!

2019. dec. 28. 06:13
 13/26 anonim ***** válasza:
Butuska kérdés.
2019. dec. 28. 06:20
 14/26 A kérdező kommentje:
Nagyon védik a nők egymást még az oldalon is. Neki BMW X5 van igaz 3 hónapot sem bir ki szerviz nélkül és nem is egy legújabb legkíméltebb darab, de az egóját jól felnyomja melléje a nagy melle és a szép arca is. Simán elhiszem hogy szokták szállítani Ferrarival meg 21 millás BMW-kkel ahogy mondta mikor végleg szakítottunk. Csak hiába az X5, ha a szülei nélkül nem lenne meg, saját lakása meg most sincs hiába 24 éves igaz én már 29 vagyok. De az hogy olyat mondott ettől autókölcsönzőből jobbat kihoz mint nekem van fájt :(
2019. dec. 28. 08:40
 15/26 A kérdező kommentje:
Ha annyira szerencsétlen lennék ahogy írtátok bele sem mertem volna kezdeni, de nem szoktam feladni és nem is fogom csak jó tudni hogy ilyenek is vannak.
2019. dec. 28. 08:47
 16/26 anonim ***** válasza:
66%
Ne is add fel! Maradj ilyen hülye!
2019. dec. 28. 09:14
 17/26 A kérdező kommentje:

Hülye? Mesélsz még nekem hercegnő?

Miert lennék hülye? Azt hiszed beszarok egy egyetemes csajtól akinek szülei vettek egy lerohadt X5öt? Pénteken meg max az ivás megy neki? 3 évet dolgoztam mint az állat Angliában és hidd el már 17 évesen sem voltam szűz és akkor még ilyen SZAR kiám sem volt. De igen te jobban tudod ;)

2019. dec. 28. 09:20
 18/26 anonim ***** válasza:
95%
Tessék kiugrott a szög a zsákból, megmondtam, hogy a személyiségeddel van baj, és ezt férfiként mondom neked! Erről ennyit! Idegbeteg vagy és egy kocsira teszel fel mindent! Ahogy mondtam szállj magadba légy szíves, és kiegészítem azzal az egészet, hogy keress fel egy pszichológust is!
2019. dec. 28. 09:34
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Mi lett volna, ha gyalog mész a randira...
2019. dec. 28. 09:49
 20/26 A kérdező kommentje:
Lehet jobb lett volna. A lakásom 47 milláért vettem erre bemondja egy gold digger hogy szar az autód, oké megyek is a pszichologushoz hétfőn az lesz a legjobb. Nagyon megérte okosan gondolkodnom és minél hamarabb elkőltözni a szülőktől éredik a gyümölcse.
2019. dec. 28. 09:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!