Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik nőnek nem elég egy jó állapotú 2009-es KIA Ceed igaz ott nem érdemes sajnálni hogy nem jött össze a kapcsolat?
Ez egy hülye kérdés, amit kár volt feltenned! Rengeteg hasonló kérdés van, de azokat is feleslegesnek tartom. Egyrészt én nem fogom a kis lelkivilágodat gondozni, hogy milyen jó gyerek vagy, hogy van munkád, van házad, másrészt sajnálni sem foglak, hogy jaj te szegény, hogy ez a hölgyike sem jött össze. Egyenesen röhejnek tartom, hogy egyszerre vársz elismerést, meg önsajnálatot. Szépen lehet látni az ilyen kérdésekből hova fajul minden. Eleinte az emberek csak dicséretet kértek, aztán jött az önsajnáltatás, most már keverjük a kettőt, hogy valami ego legyen azzal a kevés dicsérettel, de azért sajnáltassuk magunkat.
Szerintem neked inkább a személyiségeddel lesz bajod, hasonló lehetsz egy ismerősömhöz, aki ugyanabban a cipőben jár mint te. Neki sem jön össze semmi, és ez pusztán azért van, mert szentül meg van győződve arról, hogy bárhova megy ő mindent jobban tud ott már mindenkinél, és előadja magát 25 évesen, mintha akkora művelt valaki lenne, de közben értelmesen nem tud megcsinálni valamit, ha azt mondod neki, hogy A.
Amit javaslok az az, hogy szállj légy szíves magadba, és ismerd meg önmagadat! Az önismeret fontos erény, gyakorold!
Hülye? Mesélsz még nekem hercegnő?
Miert lennék hülye? Azt hiszed beszarok egy egyetemes csajtól akinek szülei vettek egy lerohadt X5öt? Pénteken meg max az ivás megy neki? 3 évet dolgoztam mint az állat Angliában és hidd el már 17 évesen sem voltam szűz és akkor még ilyen SZAR kiám sem volt. De igen te jobban tudod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!