Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes keresni?
3-ik kapcsolatom ment troprára részben a munkám miatt (kamion sofőr vagyok).
Az utolsó kapcsolatomban rengeteget tettem azért, hogy ez ne legyen megint. Változtattam, minden este haza mentem, mindig előbbre vettem őt. Mégsem volt jó, nyilván persze volt más is, ami miatt vége lett. Viszont ez mindig szóba jött. Váltsak munkahelyet, ne kamionozzak, stb..
Rohadt nehéz így is, mert nagyon szeretnék családot, viszont ezt sem szeretném abbahagyni, hisz gyerekkori álomom. Nem nellesleg fizetés szempontjából is jobb.
Nyilván hülye kérdés, de hol keressem a párom? Aki nem a pénzt látja bennem, aki tudja azt hogy az életbem semmit nem adnak ingyen, s sajnos mindennek meg van az ára.. :/
Álláskereső oldalakon érdemes keresni...!
Gyermekkori álmod volt? Valóra vált? Ideje abba hagyni, vagy a kamionozás lesz az életed, de Te nem azt akarod, Te a családos életet szeretnéd már, már az a "gyerekkori" álmod, hahó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!