Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes még itt társat keresni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még itt társat keresni, ha kilátásban sincsen semmi és 1-2 év múlva külföldre akarok költözni?

Figyelt kérdés

Vagy akkor már érdemes kivárni azt az 1-2 évet és majd külföldön kezdeni valamit ilyen téren?

Férfi vagyok, úgyhogy alapból nincs rám kereslet a jelenlegi társkeresési helyzetben. Tehát úgysem fogok hiányozni senkinek, max eggyel kevesebb pasi fog irkálni annak a kevés szingli nőnek aki van. De még így is marad több ezer aki csapja a szelet, szóval oly mind1.

Minden esetre kíváncsi leszek külföldön milyen a helyzet, mert ennél szarabb mint itthon szerintem nem lehet sehol a világon.

2019. szept. 7. 14:50
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Jaj jól leírtad magad hallode.

Èrdekes nekem nőkènt senki sem írogat bár elvagyok így is de azèrt ne add fel!

2019. szept. 7. 14:53
 2/9 anonim ***** válasza:
60%
1-2 év nagyon sok idő, miért kéne ennyit várnod? Ha meg jól sikerül a kapcsolat, együtt is mehettek külföldre.
2019. szept. 7. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
72%

Mi van?

Milyen helyzet?

Nekem nem tünt fel, csak az, hogy egyre több férfi társam rinyál számomra érthetetlen okokból.

Manapság már egy 50kg-s seprü hajú görcsört is jó nőkkel mászkál, ha van dumája.

Szóval nem tudom neked mi bajod.

F31

2019. szept. 7. 14:55
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Én 10-12 évet várnék. Minek elkapkodni?
2019. szept. 7. 14:55
 5/9 anonim ***** válasza:
A külföldiek pont ilyen frusztrált, kiégett balkáni migránsra vágynak, mint te :)))
2019. szept. 7. 15:00
 6/9 anonim ***** válasza:

"Férfi vagyok, úgyhogy alapból nincs rám kereslet a jelenlegi társkeresési helyzetben."

"max eggyel kevesebb pasi fog irkálni annak a kevés szingli nőnek aki van."

Tehát nincs kereslet a férfiakra, de nagyon kevés a szingli nő. Akkor mégis kivel vannak kapcsolatba a nem szingli nők?

2019. szept. 7. 15:01
 7/9 A kérdező kommentje:

"A külföldiek pont ilyen frusztrált, kiégett balkáni migránsra vágynak"

Senki nem mondta, hogy rám vágynak. Csak annyit írtam, hogy ennél nem lehet szarabb ami itthon van a társkeresés sem. Mert itt minden nőnek több ezer férfi írogat és csapja a szelet, teszi az ajánlatokat. Alig van már szingli nő, aki van az meg tízezer pasiból válogat.

2019. szept. 7. 15:17
 8/9 anonim ***** válasza:
83%
Neked elég fura elképzelésed van a világról :D
2019. szept. 7. 15:23
 9/9 anonim ***** válasza:

A pesszimista felhangra nem reagálnék.

Ha biztos, hogy mész külföldre, attól még kereshetsz itthon társat, de ezt tisztázd már az elején, hogy neked ilyen terveid vannak. Találhatsz olyat, akinek hasonlók a tervei, és akkor mehettek együtt, de lesz olyan, aki itthon akar maradni, az olyanoknak ne húzd az idejét. Ha nem jön össze kapcsolat addig, mire eljön az idő, hogy kimész, akkor majd folytathatod külföldön a társkeresést.

Én kívánom, hogy jöjjön össze neked a külföld is, és a megfelelő társ is hozzá.

2019. szept. 7. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!