Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes keresni?
Sziasztok!
Biztos már sokan kérdezték, de nekem nincs időm ezeket a kérdéseket és válaszokat kikeresni a neten, hogy hogyan érdemes ismerkedni, illetve hol. Egyrészt egyetemista vagyok és dolgozom is néha beugróként egyes helyeken.
Már arra gondoltam, hogy ott is ismerkedem, így azt kérdezném, hogy azon kívül máshol ti hol szoktatok ismerkedni a korotokbeli emberekkel? Vannak barátaim és haverok is, szóval kifejezetten társkeresési helyeket írjatok, ha lehet.
Kocsma stb nem jöhet szóba, mert nem szeretek inni (konkrétan nem is iszom), így azok kilőve.
Programok, koncertek vagy sport jöhet még szóba, azokon kívül várom az ötleteket!
Ez igaz egyébként :D csak biztos vannak olyan rendezvények, helyek, ahol könnyebb ismerkedni, mint egy megállóban pl.
Én már gondoltam parkokra is, közterekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!