Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy csinálja néhány férfi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csinálja néhány férfi, hogy addig-addig jár a lány nyakára, amíg az a nő bele nem fáradt a több hetes elutasításba és járni kezd a pasassal?

Figyelt kérdés
Ismerek 3 ilyen férfit is, füllbemászóak, addig lihegnek a lány nyakába, amíg az igent nem mond nekik. És minden lány előbb vagy utóbb igent mond. Nem egyszer láttam, hogy egyik vagy másik buliban odament a kiszemelt lányhoz (már sokadjára), a nő meg így küldte el: nem látod ember, hogy ne bírok rád nézni és a szagodat is ki nem állhatod? Nem veszed magadat észre? Ordított egyik és a másik lány is, mert már ne bírták. 2-3 hónap múlva meg már kézen fogva mentek ezekkel a pasikkal. Hogy csinálják?
2019. dec. 27. 18:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
72%
Nem minden nő manipulálható, csak aki érzelmileg labilis, mindegy a szakmája. Nálam ott a paprikaspray...
2019. dec. 27. 18:31
 12/30 anonim ***** válasza:
86%

Kizárt dolog, hogy ez működne.

Ha nem tetszel a nőnek, minnél jobban nyomulsz, annál ellenszenvesebb leszel neki.

Én még nem láttam és nem is hallottam ilyet, amiről a kérdező beszél.

2019. dec. 27. 18:31
 13/30 A kérdező kommentje:

Nálam ott a paprikaspray...

Utolsó: ha nincs tanúd, hogy erőszakoskodott (fizikaiag kell, nem szóban, az kevés indok)és úgy fújod le, eljárás indul ellened, ha feljelent. Ezt tudnod kell. Nem csak úgy van, hogy lefújkálom őket, mint a legyeket.

2019. dec. 27. 18:33
 14/30 A kérdező kommentje:

, annál ellenszenvesebb leszel neki.

pont hogy sokkal de ezerszer vonzóbb leszel ezeknél a pasiknál ezt látom. Persze én nem vagyok ilyen, aki így merne nyomulni, túl félénk vagyok ehhez.

2019. dec. 27. 18:34
 15/30 A kérdező kommentje:
lányoknál.
2019. dec. 27. 18:34
 16/30 anonim ***** válasza:

Ha te még nem csináltál ilyet, akkor miből veszed olyan biztosra hogy működik?

Évekkel ezelőtt még én is alkövettem ezt a hibát, hogy hónapokig is irogattam egy lánynak, azt hittem ha kitartó leszek majd előbb utóbb összejön velem.

Francokat, magamat aláztam meg vele csak.

A nem az nem, érteni kell belőle elsőre és pont.

Nem fogja meggondolni magát egyik sem.

Az meg amit te leirsz, az nem ugy volt ahogy hiszed, mert valószínűleg tetszettek nekik a srácok, csak húzták az agyukat kicsit.

2019. dec. 27. 18:46
 17/30 anonim ***** válasza:
Ja és nem a nő fog belefáradni, hanem majd te az értelmetlen próbálkozásokba.
2019. dec. 27. 18:55
 18/30 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor valamit irgalmatlanul rosszul csináltál, ha több hónap után sem jött össze veled.
2019. dec. 27. 18:57
 19/30 A kérdező kommentje:

Nem fogja meggondolni magát egyik sem.

Szerintem mindenki meggondolja magát, ezek az emberek erre a példák. És tuti ne tetszettek ezek a pasik nekik, ha valaki ordít a másikkal több ember előtt is, és hányingere van tőle, az tetszik neki szerinted?

2019. dec. 27. 18:59
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem csináltam semmit rosszul, nem tetszettem neki és kész.

Járjál csak rá nyugodtan a nyakára akárkinek, ha szerinted ez működik, majd letilt mindehonnan aztán észhez térsz.

2019. dec. 27. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!