Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálja néhány férfi, hogy addig-addig jár a lány nyakára, amíg az a nő bele nem fáradt a több hetes elutasításba és járni kezd a pasassal?
Kizárt dolog, hogy ez működne.
Ha nem tetszel a nőnek, minnél jobban nyomulsz, annál ellenszenvesebb leszel neki.
Én még nem láttam és nem is hallottam ilyet, amiről a kérdező beszél.
Nálam ott a paprikaspray...
Utolsó: ha nincs tanúd, hogy erőszakoskodott (fizikaiag kell, nem szóban, az kevés indok)és úgy fújod le, eljárás indul ellened, ha feljelent. Ezt tudnod kell. Nem csak úgy van, hogy lefújkálom őket, mint a legyeket.
, annál ellenszenvesebb leszel neki.
pont hogy sokkal de ezerszer vonzóbb leszel ezeknél a pasiknál ezt látom. Persze én nem vagyok ilyen, aki így merne nyomulni, túl félénk vagyok ehhez.
Ha te még nem csináltál ilyet, akkor miből veszed olyan biztosra hogy működik?
Évekkel ezelőtt még én is alkövettem ezt a hibát, hogy hónapokig is irogattam egy lánynak, azt hittem ha kitartó leszek majd előbb utóbb összejön velem.
Francokat, magamat aláztam meg vele csak.
A nem az nem, érteni kell belőle elsőre és pont.
Nem fogja meggondolni magát egyik sem.
Az meg amit te leirsz, az nem ugy volt ahogy hiszed, mert valószínűleg tetszettek nekik a srácok, csak húzták az agyukat kicsit.
Nem fogja meggondolni magát egyik sem.
Szerintem mindenki meggondolja magát, ezek az emberek erre a példák. És tuti ne tetszettek ezek a pasik nekik, ha valaki ordít a másikkal több ember előtt is, és hányingere van tőle, az tetszik neki szerinted?
Nem csináltam semmit rosszul, nem tetszettem neki és kész.
Járjál csak rá nyugodtan a nyakára akárkinek, ha szerinted ez működik, majd letilt mindehonnan aztán észhez térsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!