Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIért ilyen nehezek, meg nagyok feltételei, elvárásaik, miért nagy ideál leirása 26 éves vagy annál idösebb nőnek, lányoknak, asszonyoknak náluk fiatalabak felé? 25/F
Én a 18-24 év körüli lányokkal ismerkedek. Te se kínozd magad. Egy idősebb nőnek nagyobbak az elvárásai (még a saját maga fiatalkori énjéhez képest).
Ha te 25 évesen 26-35 körüli nőkkel akarsz ismerkedni, akkor a 30-40 éves férfiakkal versenyzel, ami nem tesz jót neked.
26/F
Nem! Ha 26-25 éves nőkkel randizik, akkor nem 30-40 körüli férfiakkal versenyez, hanem a 26-35 éves nőkkel.
Valaki fent írta, hogy ami neki alap az nem nagy elvárás, hanem a legalapvetőbb dolog.
Én alapból nem randizom nálam fiatalabb fiúval, szóval ha valaki ennek ellenére mégis bepróbálkozik, akkor igenis nagyot kell virítania, amitől figyelmen kívül tudom hagyni a korkülönbséget. A minimum, hogy teljesíti azokat, amiket a nálam idősebbektől elvárok, de minthogy nagyobbrészt azokat teljesítik az idősebbek is, ezért ha azt szeretné, hogy őt válasszam helyettük, valami pluszt még nyújtania kell mindazokon felül.
Gondolom akinél meg nem probléma a fiatalabbakkal ismerkedés, náluk meg ugyanazok a kritériumok vonatkoznak mindegyik korosztályra, nem változik meg csak azért, mert fiatalabb vagy. Szóval simán csak nagyok az elvárások és ennyi.
Nekem nincsenek elvárásaim a fiatalabb fiúk felé, egyszerűen nem akarok velük randizni, ilyen egyszerű.
Mi az, hogy "nehéz elvárás"? Nem muszáj senkinek sem teljesítenie az elvárásokat, és megfelelniük azoknak. Az ember olyant választ társnak, aki alapból megfelelő, nem várja el tőled senki, hogy te erőlködj s változz meg mások kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!