Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagyok az igényeim?
Egy éve egyedülálló vagyok. Millió barátom van, mondhatni hogy mindenki ismer és feljött szóba a téma, hogy senki nem tud olyan nőt/lányt aki hozzám illik.
De mégis, milyen illik hozzám? Szerintük:
- Okos
- Természetes szépség
De én nem hiszek ezekben a sajnálkozós-baráti vigaszokban: Összeszedtem nektek gyorsan, milyen lányt képzelek el. Igazából tényleg nem ismerek ilyen nőket(az exeimben hellyel-közzel megvoltak az alábbiak, de nem volt az igazi egyik kapcsolat sem).
Amik nekem fontosak:
- Ne sodródjon az árral, hanem "legyen ő az ár"
- Ne a bulizás legyen az élete célja és értelme( hétvégi berúgás és vihogás azokkal akik épp jófejnek tűnnek).
- Legyen humora( jó humorhoz intelligencia kell)
- Sportoljon ( Kitartás, ne féljen megküzdeni azért amit akar)
- Ne nézzem rám hülyén ha megkérdezem: "Mit érzel most?"
- Ne mások életével foglalkozzon, hanem a sajátjával
- Ne a márka/csilli-villi/mindenki szerint trendi cuccok érdekeljék, hanem az amit magától akar, amire valóban szüksége van. Egyszóval: Tudatos.
- Ne legyen fogyasztó birka( kell egy új telefon, mert a régi már nem divatos...)
- Ne nézzen hülyének ha klasszikus zenét hallgatok rap/rock/bármi mellett( minden stílust szeretek)
- Akkor is a saját döntései vezéreljék, ha tudja, a többség hülyének nézi miatta
- állat és környezetbarát
- Nem sztereotípiák alapján ítélkezik hanem tapasztalat alapján.
Hirtelen ennyi. Tudom, már ott a nők 99,9%-a kiesik,hogy
1, Nem a bulizás élete egyetlen és igaz szórakozása.
2, Ne a külsőségek, a ruhád,kocsid,házad,cipőfűzöd márkája... érdekeljék.
Ismertek olyan lányt aki a fentieknek megfelel? 23/F
Ha nem is mindenben, de hasonló vagyok. Bulizni szoktam- na de, hogy életcél? Vannak fontosabb céljaim is. Na jó, új telefont két évente hozok ki, előfizetésem van.
És én is hallgatok a többi mellett komolyzenét.
S hogy mondjak valamit: nekem meg a fiúk 99%-a esik ki (de szerencsére megtaláltam azt az egyet). :)
Szerintem sok olyan lány van, aki a leírásodnak megfelel, értük viszont harcolni is többet kell. Nem hinném, hogy csak egy tized százalék nem járna el "menőzős" bulikra... az én körömben csak olyan lányok vannak, akikkel nem ilyen helyekre járunk szórakozni. Talán a barátaid ismernek annyira, hogy tudják, nem ennyiből áll az elváráslistád. :) Persze én ezt nem tudhatom. Csak annyit próbáltam itt fél lábbal már az ágyban megfogalmazni, hogy léteznek a listádnak megfelelő nők.
22/L
Lehet valakinek ez beteg, de a buta, felszínes csajokat meghagyom a divatmajom szerencsétlenek "férfiaknak".
Nekem NŐ kell, nem egy ide-oda sodródó,befolyásolható kiscsaj. Olyan kell aki tényleg "odab*sz". Lelkileg és szellemileg egyaránt.
Aki tudja mit akar az élettől és megtesz mindent hogy elérje.
Nem kifogásokat keres, hanem sikert. Pasiban, karrierben, életben, szerelemben, mindenben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!