Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nagyok az igényeim?
Egy éve egyedülálló vagyok. Millió barátom van, mondhatni hogy mindenki ismer és feljött szóba a téma, hogy senki nem tud olyan nőt/lányt aki hozzám illik.
De mégis, milyen illik hozzám? Szerintük:
- Okos
- Természetes szépség
De én nem hiszek ezekben a sajnálkozós-baráti vigaszokban: Összeszedtem nektek gyorsan, milyen lányt képzelek el. Igazából tényleg nem ismerek ilyen nőket(az exeimben hellyel-közzel megvoltak az alábbiak, de nem volt az igazi egyik kapcsolat sem).
Amik nekem fontosak:
- Ne sodródjon az árral, hanem "legyen ő az ár"
- Ne a bulizás legyen az élete célja és értelme( hétvégi berúgás és vihogás azokkal akik épp jófejnek tűnnek).
- Legyen humora( jó humorhoz intelligencia kell)
- Sportoljon ( Kitartás, ne féljen megküzdeni azért amit akar)
- Ne nézzem rám hülyén ha megkérdezem: "Mit érzel most?"
- Ne mások életével foglalkozzon, hanem a sajátjával
- Ne a márka/csilli-villi/mindenki szerint trendi cuccok érdekeljék, hanem az amit magától akar, amire valóban szüksége van. Egyszóval: Tudatos.
- Ne legyen fogyasztó birka( kell egy új telefon, mert a régi már nem divatos...)
- Ne nézzen hülyének ha klasszikus zenét hallgatok rap/rock/bármi mellett( minden stílust szeretek)
- Akkor is a saját döntései vezéreljék, ha tudja, a többség hülyének nézi miatta
- állat és környezetbarát
- Nem sztereotípiák alapján ítélkezik hanem tapasztalat alapján.
Hirtelen ennyi. Tudom, már ott a nők 99,9%-a kiesik,hogy
1, Nem a bulizás élete egyetlen és igaz szórakozása.
2, Ne a külsőségek, a ruhád,kocsid,házad,cipőfűzöd márkája... érdekeljék.
Ismertek olyan lányt aki a fentieknek megfelel? 23/F
Örülök hogy vannak ilyen lányok.
Ebből legalább tudom hogy én élek rossz helyen és nem a lehetetlent keresem :)
Én megfelelek az "elvárásaidnak"! :)
Sosem járok bulizni, nem a márkás cuccokat nézem, lány létemre humoros is vagyok, de egyben komoly is tudok lenni, ha kell, könnyen alkalmazkodó típus vagyok és még sorolhatnám.:) Ezek amiket leírtam, szerintem teljesen természetes "elvárások".:)
18/L
mit érzel most? az a leggázabb kérdés a világon, és ha már van humora mert miért ne lenne, akkor azt fogja válaszolni, hogy fing szagot
Én meg azt: Akkor csukd be a szád :P
Ennek a lényege, legyen annyi a fejében, hogy ismerje magát.Egy nő úgysem mondja meg hogy valójában mit érez, sokszor nem is tudja, de legalább ne az "öö, nem tom,hihi" szinten ragadjon le.
ha meg nem jár bulizni tauri aréna 2v2
2200+rat
én majdnem megfelelek, kivéve, hogy nemigen sportolok :D (jó alakom van így is), és hogy hülyén néznék rád ha megkérdeznéd mit érzek.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!