Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nagyok az igényeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés

Egy éve egyedülálló vagyok. Millió barátom van, mondhatni hogy mindenki ismer és feljött szóba a téma, hogy senki nem tud olyan nőt/lányt aki hozzám illik.

De mégis, milyen illik hozzám? Szerintük:

- Okos

- Természetes szépség

De én nem hiszek ezekben a sajnálkozós-baráti vigaszokban: Összeszedtem nektek gyorsan, milyen lányt képzelek el. Igazából tényleg nem ismerek ilyen nőket(az exeimben hellyel-közzel megvoltak az alábbiak, de nem volt az igazi egyik kapcsolat sem).

Amik nekem fontosak:

- Ne sodródjon az árral, hanem "legyen ő az ár"

- Ne a bulizás legyen az élete célja és értelme( hétvégi berúgás és vihogás azokkal akik épp jófejnek tűnnek).

- Legyen humora( jó humorhoz intelligencia kell)

- Sportoljon ( Kitartás, ne féljen megküzdeni azért amit akar)

- Ne nézzem rám hülyén ha megkérdezem: "Mit érzel most?"

- Ne mások életével foglalkozzon, hanem a sajátjával

- Ne a márka/csilli-villi/mindenki szerint trendi cuccok érdekeljék, hanem az amit magától akar, amire valóban szüksége van. Egyszóval: Tudatos.

- Ne legyen fogyasztó birka( kell egy új telefon, mert a régi már nem divatos...)

- Ne nézzen hülyének ha klasszikus zenét hallgatok rap/rock/bármi mellett( minden stílust szeretek)

- Akkor is a saját döntései vezéreljék, ha tudja, a többség hülyének nézi miatta

- állat és környezetbarát

- Nem sztereotípiák alapján ítélkezik hanem tapasztalat alapján.

Hirtelen ennyi. Tudom, már ott a nők 99,9%-a kiesik,hogy

1, Nem a bulizás élete egyetlen és igaz szórakozása.

2, Ne a külsőségek, a ruhád,kocsid,házad,cipőfűzöd márkája... érdekeljék.

Ismertek olyan lányt aki a fentieknek megfelel? 23/F

2013. febr. 3. 22:18
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

Örülök hogy vannak ilyen lányok.

Ebből legalább tudom hogy én élek rossz helyen és nem a lehetetlent keresem :)

2013. febr. 3. 22:29
 12/29 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen nőim voltak:D a mostani is ilyen:D de a mit érzel most? az a leggázabb kérdés a világon, és ha már van humora mert miért ne lenne, akkor azt fogja válaszolni, hogy fing szagot
2013. febr. 3. 22:30
 13/29 anonim ***** válasza:
53%

Én megfelelek az "elvárásaidnak"! :)

Sosem járok bulizni, nem a márkás cuccokat nézem, lány létemre humoros is vagyok, de egyben komoly is tudok lenni, ha kell, könnyen alkalmazkodó típus vagyok és még sorolhatnám.:) Ezek amiket leírtam, szerintem teljesen természetes "elvárások".:)

18/L

2013. febr. 3. 22:30
 14/29 A kérdező kommentje:

mit érzel most? az a leggázabb kérdés a világon, és ha már van humora mert miért ne lenne, akkor azt fogja válaszolni, hogy fing szagot

Én meg azt: Akkor csukd be a szád :P

Ennek a lényege, legyen annyi a fejében, hogy ismerje magát.Egy nő úgysem mondja meg hogy valójában mit érez, sokszor nem is tudja, de legalább ne az "öö, nem tom,hihi" szinten ragadjon le.

2013. febr. 3. 22:32
 15/29 anonim ***** válasza:
milf pin@'k való neked
2013. febr. 3. 22:42
 16/29 anonim ***** válasza:

ha meg nem jár bulizni tauri aréna 2v2

2200+rat

2013. febr. 3. 22:43
 17/29 anonim ***** válasza:
58%
:D Kispajtás, amíg neked ilyen idióta kérdések jutnak az eszedbe ne is várd, hogy normális csajokat szedj össze, mert kur*vára kifognak röhögni, ugyan úgy mintha azt kérdezed, most mire gondolsz baromság:D
2013. febr. 3. 22:45
 18/29 anonim ***** válasza:

én majdnem megfelelek, kivéve, hogy nemigen sportolok :D (jó alakom van így is), és hogy hülyén néznék rád ha megkérdeznéd mit érzek.

17L

2013. febr. 3. 22:47
 19/29 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy ezért cserébe nyújtani is kell ám valamit, hiába sóvárogsz az ilyen csajok után, ha nem tudod hozni a színvonalat:D
2013. febr. 3. 23:03
 20/29 A kérdező kommentje:
Hogy mit nyújtok cserébe, az legyen az én gondom ;)
2013. febr. 3. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!