Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nagyok az igényeim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nagyok az igényeim?

Figyelt kérdés

Egy éve egyedülálló vagyok. Millió barátom van, mondhatni hogy mindenki ismer és feljött szóba a téma, hogy senki nem tud olyan nőt/lányt aki hozzám illik.

De mégis, milyen illik hozzám? Szerintük:

- Okos

- Természetes szépség

De én nem hiszek ezekben a sajnálkozós-baráti vigaszokban: Összeszedtem nektek gyorsan, milyen lányt képzelek el. Igazából tényleg nem ismerek ilyen nőket(az exeimben hellyel-közzel megvoltak az alábbiak, de nem volt az igazi egyik kapcsolat sem).

Amik nekem fontosak:

- Ne sodródjon az árral, hanem "legyen ő az ár"

- Ne a bulizás legyen az élete célja és értelme( hétvégi berúgás és vihogás azokkal akik épp jófejnek tűnnek).

- Legyen humora( jó humorhoz intelligencia kell)

- Sportoljon ( Kitartás, ne féljen megküzdeni azért amit akar)

- Ne nézzem rám hülyén ha megkérdezem: "Mit érzel most?"

- Ne mások életével foglalkozzon, hanem a sajátjával

- Ne a márka/csilli-villi/mindenki szerint trendi cuccok érdekeljék, hanem az amit magától akar, amire valóban szüksége van. Egyszóval: Tudatos.

- Ne legyen fogyasztó birka( kell egy új telefon, mert a régi már nem divatos...)

- Ne nézzen hülyének ha klasszikus zenét hallgatok rap/rock/bármi mellett( minden stílust szeretek)

- Akkor is a saját döntései vezéreljék, ha tudja, a többség hülyének nézi miatta

- állat és környezetbarát

- Nem sztereotípiák alapján ítélkezik hanem tapasztalat alapján.

Hirtelen ennyi. Tudom, már ott a nők 99,9%-a kiesik,hogy

1, Nem a bulizás élete egyetlen és igaz szórakozása.

2, Ne a külsőségek, a ruhád,kocsid,házad,cipőfűzöd márkája... érdekeljék.

Ismertek olyan lányt aki a fentieknek megfelel? 23/F

2013. febr. 3. 22:18
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Inkább menj el apácának.

Én már rég rájöttem, hogy normális nő nincs. Egy dugásra jók, megkaphatod szinte bármelyiket, de ne hagyd, h megvezessenek, meg átverjenek, és soha ne tervezz eggyel sem.

2013. febr. 3. 23:15
 22/29 anonim ***** válasza:
Na,igen,ez már engem is érdekelne,hogy mit tudnál cserébe nyújtani,bár ha tényleg olyan nőt találsz,aki igazán szeret,akkor nem hiszem,hogy ezekért a tulajdonságokért kérni fog valamit cserébe :DD Legalábbis én nem tenném...
2013. febr. 3. 23:17
 23/29 anonim ***** válasza:
21. Ez szuper az olyan nőknek, akik csak szexre akarnak felhasználni! Már ha jól nézel ki.
2013. febr. 3. 23:30
 24/29 anonim ***** válasza:

Vannak ilyen lányok, ne add fel! :)

Igen, ismerek ilyen lányokat.

2013. febr. 3. 23:45
 25/29 A kérdező kommentje:

22

Mit tudok nyújtani?

A minimum, hogy a kérdésben felsoroltak.

+ hozzá kapsz határozottságot, bátorságot, tiszteletet, egyenes gerincű társat/férfit/szeretőt/barátot egy személyben, őszinteséget, törődést, szenvedélyt.

+ sok mást.

Mit nem kap a lány biztosan? Anyagiakat a feneke alá. Kivéve, ha próbál szerezni de nem tud. A törekvést szeretem.

Tudom, hogy egyesek szerint ez a "jól hazudsz" kategória. Ilyen srác nem létezik, de ők maradjanak meg a "hihető" srácoknál, nekem teljesen mindegy. Szerintem meg az alap férfi viselkedés velejárója amiket leírtam.

2013. febr. 3. 23:50
 26/29 anonim ***** válasza:
Persze,azt gondoltam,hogy a kérdésben felsoroltak benned is megvannak,hisz nem várhatunk el olyat másoktól,amit mi magunk sem tudunk megtenni.Ahogy látom neked egy harciasabb nő kellene,aki tud gyengéd is lenni,még van időd...biztos találsz majd egyet :))
2013. febr. 3. 23:57
 27/29 A kérdező kommentje:

Jó lenne. köszönöm a kulturált választ, utolsó :)

Az eddigi kapcsolataimban a lány vagy teljesen a "rajongó" típus volt, vagy az említett "harcos". Két ellentét. Érdekes.

2013. febr. 4. 09:47
 28/29 anonim ***** válasza:

Talán te is kettős vagy valahol. Így egyik lány kompenzálta a másikat. Akkor tapasztalok ilyet. A harcos fiúkat én se szeretem, ne versengjen velem folyton, férjünk meg egymás mellett. Ne akarja megmutatni (amúgy is igen nehéz dolga lenne), hogy neki jobb munkája, nagyobb egzisztenciája lesz- ha őt választottam, akkor nekem marhára nem az ilyesmi volt fontos benne.

De ne is legyen nyafka, függő, kiszolgáltatott, mint egy csecsemő, aki csüng rajtam, betegesen.

Szerencsére a barátom kiegyensúlyozott, békés, van önérzete, önbizalma, de fel is tud rám nézni.

Kölcsönösen tiszteljük, szeretjük egymást. :)

2013. febr. 4. 14:08
 29/29 A kérdező kommentje:

Nem szoktam versengeni senkivel, én magamnak akarom megmutatni és nem másoknak. A páromnak sem villognék hogy jobb vagyok nála, az olyan szánalmas :)

Örülök hogy jó kapcsolatod van :)

2013. febr. 4. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!