Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elonytelen kulseju ferfi akkor miert 10 per 9
masik ember arra gondol h biztos kövèr, túl vèzna vagy
igenytlelen, apolatlan? Holott elenego mapasag csak annyi ha
nem jokepu az ember.
#19-es, guglizz rá a "cumberbitch" kifejezésre, és akkor majd megtudod. Persze ehhez kell, hogy tudjál angolul.
2019. dec. 21. 16:48
#20: ízlések és pofonok. Számomra például Will Ferrell egy ritka randa férfi, egyrészt a szeme, másrészt a göndör haj miatt (amit utálok. A hullámosat viszont szeretem).
2019. dec. 21. 16:49
"Persze ehhez kell, hogy tudjál angolul."
van még aki nem tud legalább olvasás szintjén? :)
2019. dec. 21. 16:56
"van még aki nem tud legalább olvasás szintjén? :)"
Sajnos nem is gondolnád, mennyien. :( Ez itt még mindig Magyarország.
2019. dec. 21. 17:02
A sztárokat hagyjuk már. Rengeteg nő simán csak arra nedvesedik, hogy ők híres, gazdag, sikeres férfiak, akár Will Ferrell, akár Benedict, akár Danny Devito.
Akárhogy nézel ki, ha híres színész vagy, akit milliárdok ismernek és kedvelnek, dollármillióid vannak és ezektől még eget rengető önbizalmad is, akkor valószínűleg lesz (jó) nőd.
2019. dec. 21. 17:03
#25-ös, pont arról beszéltem, hogy pl. Cumberbatch-ot jelentős részben a nők tették igazán nagy sztárrá, és igazán gazdaggá! Azért lett ennyire keresett, mert volt / van rá igény! Te szándékosan olvasol szelektíven?
2019. dec. 21. 17:05
Danny DeVito meg sosem volt szexszimbólum, nem is tudom, őt miért hoztad fel.
2019. dec. 21. 17:06
Will Ferrell meg, mint írtam, tőlem lehetne a világ leggazdagabb embere is, számomra akkor is undorító maradna ,meg úgy általában véve, ez a férfitípus, mert eléggé sok van ilyenből. Kapásból még kettő, hozzá hasonlóan kinéző ismert embert tudnék most mondani: az egyik a Red Hot Chili Peppers dobosa, a másik egy ugyancsak színész, de szerintem azért WF-nél jóval tehetségesebb, vagy legalább ügyesebben szerepeket válogató Ron Perlman.
2019. dec. 21. 17:09
29/31 A kérdező kommentje:
Ezeket a sztárokat hagyjuk, mert ha egy sima átlag magyar celeb Benkő Dánielnek volt egy majdnem unokája korú kedvese, akkor egy híres külföldi sztárnak ezrével lehetnének fiatal vonzó párjai, csajai. Ott volt pl Jack Nicholson, aki bár sármos volt, meg borzasztó nagy humorzsák, de igazán nem az a trendi pasi volt. Mégis 2000 nővel volt együtt, annó fiatalon minden héten mással jelent meg forgatáson. Maradjunk a való életben.
Mert kissé szűk a látókörük. Egyszerűen nem hiszik el, hogy ha adsz magadra és dolgozol a testeden, az hogyhogy nem tud elég lenni. Pedig akár egy kicsit jobban is belegondolhatnának. Számítanak ezek is, és valamennyit tudnak dobni az emberen, de azért alapvetően csak az arc van szem előtt. Még egy szexkapcsolatban is, mert azt sem úgy csinálod, hogy közben csak az izmos karját nézegeted...
Ha férfi vagy, ha nő, egy ronda arc eléggé hátrányos helyzetbe hoz.
2019. dec. 21. 19:05
Kapcsolódó kérdések: