Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Ha még 23 éves koromig nem volt barátnőm akkor én rossz ember vagyok, ezért nem kellek senkinek?

Nem sok lánynál volt volt eddig lehetőségem ismerkedni. De semmi nem jött össze, még csak egy randi sem. És barátaim sincsenek. Rossz ember lennék?:/

2019. dec. 18. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem rossz, csak zárkózott.
2019. dec. 18. 22:27
 2/4 anonim ***** válasza:
27%

A termelői-kapitalista mentalitás szerint igen.

Ott ugyanis a teljesítmény és az illető helyzete alapján ítélik meg mint emberi lényt. Például: „Mi amerikaiak azért vagyunk ennyire gazdagok, mert állandóan építjük az országunkat, de ti csóri kelet-európaiak azért vagytok szegények, mert ti bezzeg nem csináltok semmit”.

Ez olyan mint amikor a gazdag emberek előadásokat tartanak és olyanokat mondanak, hogy: „Azért lettem sikeres és gazdag ember, mert állandóan szorgalmasan dolgoztam. De ti azért vagytok szegények, mert egész nap csak lustálkodtok. De bezzeg ha kőkeményen elkezdenétek dolgozni akkor akár olyan gazdagok is lehettek mint Bill Gates...”

Ezt azért írom le, mert amikor olyanokat írnak, hogy „Aki sikertelen a nőknél, annak nyilvánvalóan komoly mentális betegségei vannak” meg, hogy „Azért buktak rám a nők, mert emberileg értékessé tettem magam kemény munkával, de te lúzer kis senki bezzeg semmit nem teszel magadért” akkor ez ugyanebből a gondolkodásból ered.

Ne aggódj jönnek majd szép számmal ezen az oldalon is akik majd szépen elmagyarázzák neked, hogy te valójában egy velejéig romlott gonosz ember vagy (és Hitler hozzád képest ártatlan volt), azért nem kellesz a nőknek.

2019. dec. 18. 23:04
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hanem pont, h túl jó. Szóval itt az ideje, h rossz legyél. Vegyél egy motort, hülyítsed a nőket, fektess meg mindenkit, aztán dobd, és imádni fognak. Azt ne kérdezd, h mi ebben a logika, mert még nem jöttem rá, nekem mindenesetre működik.
2019. dec. 19. 06:42
 4/4 A kérdező kommentje:

3-as.

Ebben van valami sajnos....

2019. dec. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!