Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti hogy bírtok még mindig társat keresni, ennyi idióta ember és ennyi rossz tapasztalat után?
Én kifogtam már gyökereket is, olyanokat is akik csak szexelni akartak, de kifogtam normális értékrenddel rendelkező férfiakat is, volt akiben kellemesen csalódtam, volt akiben nem.
Életem során 3 komolyabb kapcsolatom volt, ami évekig tartottak, szóval lehet találni normális férfiakat is.
Neked úgy tűnik nem jött még össze.
Én is 4-essel értek egyet. Néhányszor randiztam "idegenekkel", de szinte mind szörnyű volt. Az ál-kedvesség, a nyalizás, a tetetett érdeklődés, annyira egyértelmű volt, hogy csak azt várják mikor dobom már le a bugyit. A "véletlen" fogdosásokról nem is beszélve.
Két hosszú párkapcsolatom volt, mindkettőjüket már évek óta ismertem, mikor összejöttünk. A második még mindig tart, csak már össze is házasodtunk.
Amióta belekezdtem a párkapcsolatokba 22 évesen pár év alatt egy bizalmatlan nő lettem
Már félek újra megbízni valakiben. Én csak a gyökér ,gyermek felfogású,hűtlen fiúkat fogtam ki ez van.. lehet belőle tanulni. De elég nagy lenyomatot hagyott bennem és nem tudok bízni sem már. Nem erőltetem a kapcsolatokat sem. Randizni ritkán, de eljárok viszont ennyi. A szánalomra méltó az hogy a környezetemben is elég sok a férfi a munkám miatt de hogy mióta itt dolgozom még jobban kiábrándulóban vagyok a férfiakból az tuti. Itt még az is bepróbálkozik és csapja a szelet akinek barátnője vagy rosszabb felesége és gyereke is van.
Jegelem ezt a kapcsolat témát,de még lelkem mélyén bízom abban ,hogy vannak még hűséges szerethető férfiak akiknek elég egy nő is..
Három netes társkeresős randim volt, kettőből nem lett semmi, a harmadikkal jártunk két évig, aztán közös megegyezéssel vége lett.
Aztán egyszer csak megtapasztaltam, hogy milyen az, amikor nem a netes társkeresőn kezdődik a dolog, hanem csak úgy, az életben kezd alakulni valami. Munkába álltam, és neki tolmácsoltam, egy munkavacsorán összevillant a tekintetünk. Össze sem lehet hasonlítani az ilyen netes társkeresős töketlenkedésekkel. Már a kezdete is más, és utána is más. (Két éve járunk, most fogunk letelepedni más országban.)
Én azt mondom, direkt társat keresni nem érdemes. Vagy jön, vagy nem jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!