Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társadalom többsége miért nem ismeri el azt, hogy a kényszeres szingliség/egyedüllét az egy létező jelenség?
Kamu, más lehetett az ok. Ennél sokkal rosszabb helyzetű emberekkel is foglalkoznak.
10.
Aha, szóval fizetsz a pszichológusnak pénzt, elmondod hogy mi a problémád erre ő azt mondja hogy menj innen, nem akar veled foglalkozni, nem kell neki a pénzed, mert te még nem voltál nővel? :D
---
Ilyen nincs, hogy önhibáján kívül. A kommunikációt lehet tanulni, könyvek szólnak róla és gyakorlatok vannak rá. Aki béna az emberekkel/nőkkel való kommunikációban, az tanulhat róla rengeteget, mert elképesztően hatalmas irodalma van a témának (aztán persze a gyakorlatban is gyakorolni kell amit olvastál, nyilván ez is része a tanulásnak).
Kérdező, értő olvasás? Oda írtam, hogy a magányról is rengeteg cikk van.
Gondolom egyik linkre se kattintottál, amit ide tettem, különben észre vetted volna, hogy mind a kétféle magányról volt szó.
most csak én érzem furának ezt a dolgot? Ha valakinél valami kényszeres, akkor azt nem azért csinálja mert valaki kényszeríti, hanem mert kényszeresen, tehát saját késztetésből csinálja. Na most ha nálad valami nem oké, és kényszeresen csinálod akaratod ellenére, akkor menj orvoshoz. Nem értem ehhez mi köze a társadalomnak vagy bárminek.
Vagy én élek fogalomzavarban?
" követelőző, kibírhatatlan, hisztis szar emberek"
Az ilyenek is kapcsolatban vannak, de ne zavarjon.
A társkeresés sikeressége első sorban a külsőn múlik, hogy szexuálisan mennyire vonzó valaki a másik nem számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!