Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs a 30+ korosztályba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a 30+ korosztályban olyan szingli férfi, akivel érdemes párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, h egyre nehezebb a társkeresés 30-hoz közeledve és 30+ . A jó és hűségeg férfiak mind foglaltak már. Maradtak az elvált, lelkileg sérültek, azok akik senkinek se kellemek és persze azok, akiknek minden nő kellene.

Ti mit gondoltok?

2019. dec. 20. 02:39
1 2 3
 21/24 MolotovPunk ***** válasza:
100%

Nagyon általánosítasz.Semmit sem tudsz a 30+ as férfiak többségéről.Én 28 éves korom óta nem vagyok komoly kapcsolatban,van is okom rá miért nem.Egyébként előtte huszonéves korom elején,közepén több barátnőm is volt az évek alatt.Akkor most velem van a hiba?Nem biztos,csak nem fogok összejönni bármilyen nővel.Pl:Olyan nővel biztos nem jönnék össze,aki 30 körüli évek óta munkanélküli és elvárja,hogy eltartsák.Sőt olyan nővel sem jönnék össze,akinek gyereke van.Pótapa nem leszek.(Hiába csinos a nő.)Olyan nővel sem jönnék össze,aki nekem nem tetszik.Sok ok van,ami miatt valaki egy ideje egyedülálló.Arról nem is beszélve,hogy sokkal szabadabb vagyok mióta egyedül élek.Tudom.A társadalmi elvárás,legyen feleségem,meg gyerekem.Ezek a dolgok viszont engem nem érdekelnek,mert szerintem baromságok.Nem attól lesz valaki mintapolgár,hogy lehorgonyzott egy átlagos vagy szürke rossz kapcsolatban és elvan,hogy legyen valaki mellette.Szerinted akik párkapcsolatban élnek évek óta,azok mind boldogok?Hát nagyon nem.Hozzáteszem,mostanában is volt egy nő,akinek tetszettem,de nekem egyáltalán nem tetszett.

32/F

2019. dec. 20. 17:20
 22/24 anonim ***** válasza:
89%

De, pl. én :)

Huszonévesen próbáltam vállalkozni, akkor azért nem volt időm, amikor beindult a vállalkozásom, akkor meg azért nem :) Ma meg már hogy van saját lakásom, autóm (na jó az autó gurul, ennyi, mert sosem érdekelt), és a vállalkozásom jól megy, így van időm, próbálok ismerkedni...

Sajnos a huszonéves szingli csajok a környéken, konkrétan:

-A ribizli, akivel nem lehet hosszú távon tervezni, mert vagy a pénzedre hajt, vagy megcsal.

-Bolti eladó, árufeltöltő, butikos, jellemzően majdnem analfabéta, ápolatlan haj, elálló fogak, láncdohányos, aki lúzer pasikkal cigizik a bolt előtt (lúzer pasi alatt pizzafutárt és hasonló munkanélkülit értek, aki villog a 15 éves kocsijával, hogy milyen hangszóró van benne).

-Az elvált anyuka, jellemzően erőltetve nyomul a gyerekével, ragadós, és hozná a putrit (a szülein kívül a volt férjét, volt férje szüleit, meg ki melyik gyereknek mit fizessen, mikor legyen vele... nem is értem, hogy gondolja, hogy ez így működhet).

Normális, aranyos, bájos, szerény lány sajnos alig akad...

29/F

2019. dec. 20. 21:05
 23/24 anonim ***** válasza:
46%
szörnyű
2019. dec. 30. 23:56
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagyok . :) csak komoly kapcsolataim voltak sosem csaltam meg senkit sem.
2020. jan. 2. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!