Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a 30+ korosztályban olyan szingli férfi, akivel érdemes párkapcsolatot kialakítani?
Azt tapasztalom, h egyre nehezebb a társkeresés 30-hoz közeledve és 30+ . A jó és hűségeg férfiak mind foglaltak már. Maradtak az elvált, lelkileg sérültek, azok akik senkinek se kellemek és persze azok, akiknek minden nő kellene.
Ti mit gondoltok?
Zsák a foltját helyzet:)
Amit én látok hogy a jó partik nők részéről igen hamar elkelnek, vagy egyfolytában hosszú kapcsolatban vannak. Itt pedig nem a pedikűrös, instamacákra gondolok, hanem akik csinosak és együtt is lehet velük élni.
Tehát a 28-30 feletti magányos nők 10-ből 8x vagy gyerekesek, vagy nem megalkuvók, vagy kiállhatatlanok.
De van, csak számodra láthatatlanok. Neked Ryan Gosling kell, celofánba csomagolt fhasszal, hatszámjegyű fizetéssel, mellé heti 5 nap szabadsággal, hogy a hájas valagadat cipelhesse a 25. plázába, mert a 30 pár cipőd, 3 nercbundád, 20 nadrágod, 40 melltartós még nem elég.
Így beszélsz a férfiakról, mégis mit vársz?
Én azt gondolom, hogy ez egy bazira nagy általánosítás.
Minden szingli férfit ismersz?
Ugyanezt fordítva is meg lehet kérdezni....mert ugyanezt lehetne a nőkre is mondani.
Hűséges férfiak foglaltak....Ha ha ha ha ha :) Sokszor pont nem azok.
Van normális szingli férfi, és nő is a 30-hoz közeli és 30+os korosztályban.
Ha te csak ilyenekkel találkozol amit leírtál akkor egy nagyon beszűkült világban élsz.
"A jó és hűséges férfiak mind foglaltak már."
Igen, akinek van egy kis esze, nem a rosszfiúk után fut, míg ki nem fut az időből, hanem időben kapcsol, hogy milyen férfiakkal kell kezdeni. Most már szabhatod.
Azt gondolom hogy ez nincs így.
Csupán nehéz a sok ember között megtalálni azt akivel minden passzolna.
Van aki nem az átlaghoz tartozik, na nekik a legnehezebb szerintem.
Hüséges vagyok, képes vagyok szeretni, igénylem is a szeretetet, nem hinném hogy óriási gondok vannak velem. Csupán az volt a gond amit fentebb írtam....
Én azt látom a rokonaim / munkatársaim körében hogy többet szenvednek össze ezzel a párkapcsolatnak nevetett elfoglaltsággal mit amennyit az valójában ér.
Szenvednek a gyerekeseivel, a pasi ilyen olyan a nő ilyen olyan....anyagi gondok, mér ezt azt csinálod...
Nekem ez nem hiányzik.
Egyébként meg a szingli az aki saját döntése okán nem kíván kapcsolatban lenni.
Bizony ám, a szinglit keverik azzal aki egyedülálló de szeretne társat maga mellé de nem jön össze, nem talál.
A szingli szót előszeretettel használják az emberek mert jobban hangzik mint az, hogy egyedülálló vagyok és ez pocsék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!