Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs a 30+ korosztályba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a 30+ korosztályban olyan szingli férfi, akivel érdemes párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés

Azt tapasztalom, h egyre nehezebb a társkeresés 30-hoz közeledve és 30+ . A jó és hűségeg férfiak mind foglaltak már. Maradtak az elvált, lelkileg sérültek, azok akik senkinek se kellemek és persze azok, akiknek minden nő kellene.

Ti mit gondoltok?

2019. dec. 20. 02:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
#6 Szerintem nem sokat érnek el sem a férfiak, sem a nōk, ha egymásra mutogatnak. A nōk is vitatkozhatnának, hogy azért ilyenek, mert a pasik olyanok, de hagyjuk már:D
2019. dec. 20. 08:39
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Zsák a foltját helyzet:)

Amit én látok hogy a jó partik nők részéről igen hamar elkelnek, vagy egyfolytában hosszú kapcsolatban vannak. Itt pedig nem a pedikűrös, instamacákra gondolok, hanem akik csinosak és együtt is lehet velük élni.

Tehát a 28-30 feletti magányos nők 10-ből 8x vagy gyerekesek, vagy nem megalkuvók, vagy kiállhatatlanok.

2019. dec. 20. 08:46
 13/24 anonim ***** válasza:
73%

De van, csak számodra láthatatlanok. Neked Ryan Gosling kell, celofánba csomagolt fhasszal, hatszámjegyű fizetéssel, mellé heti 5 nap szabadsággal, hogy a hájas valagadat cipelhesse a 25. plázába, mert a 30 pár cipőd, 3 nercbundád, 20 nadrágod, 40 melltartós még nem elég.

Így beszélsz a férfiakról, mégis mit vársz?

2019. dec. 20. 09:03
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Mikor szingli lettem, én is ezt gondoltam. Aztán osszeakadtam egy 36 éves férfival, akinek se exfelesege, se gyereke, és egyelőre tökéletes partnernek tűnik. Bár tény, hogy sokszor elgondolkodtam, hogy hol is van a bibi, miért nem kapta el még senki. De egyelőre nem találom a hibát :D
2019. dec. 20. 10:10
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy ez egy bazira nagy általánosítás.

Minden szingli férfit ismersz?

Ugyanezt fordítva is meg lehet kérdezni....mert ugyanezt lehetne a nőkre is mondani.

Hűséges férfiak foglaltak....Ha ha ha ha ha :) Sokszor pont nem azok.

Van normális szingli férfi, és nő is a 30-hoz közeli és 30+os korosztályban.

Ha te csak ilyenekkel találkozol amit leírtál akkor egy nagyon beszűkült világban élsz.

2019. dec. 20. 11:45
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

"A jó és hűséges férfiak mind foglaltak már."

Igen, akinek van egy kis esze, nem a rosszfiúk után fut, míg ki nem fut az időből, hanem időben kapcsol, hogy milyen férfiakkal kell kezdeni. Most már szabhatod.

2019. dec. 20. 12:23
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom hogy ez nincs így.

Csupán nehéz a sok ember között megtalálni azt akivel minden passzolna.

Van aki nem az átlaghoz tartozik, na nekik a legnehezebb szerintem.

Hüséges vagyok, képes vagyok szeretni, igénylem is a szeretetet, nem hinném hogy óriási gondok vannak velem. Csupán az volt a gond amit fentebb írtam....

2019. dec. 20. 14:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk, ha az én ~7 éves kapcsolatomnak vége lenne így a 30-hoz közel, akkor pár évig biztosan nem akarnék barátnőt. Edzenék, tanulnék, dolgoznék, levarrnám külsőre a legjobb nőket (belső úgysem érdekelne, mert nem akarnék tőlük semmit).
2019. dec. 20. 15:07
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én azt látom a rokonaim / munkatársaim körében hogy többet szenvednek össze ezzel a párkapcsolatnak nevetett elfoglaltsággal mit amennyit az valójában ér.

Szenvednek a gyerekeseivel, a pasi ilyen olyan a nő ilyen olyan....anyagi gondok, mér ezt azt csinálod...

Nekem ez nem hiányzik.

Egyébként meg a szingli az aki saját döntése okán nem kíván kapcsolatban lenni.

2019. dec. 20. 15:40
 20/24 anonim ***** válasza:
52%

Bizony ám, a szinglit keverik azzal aki egyedülálló de szeretne társat maga mellé de nem jön össze, nem talál.

A szingli szót előszeretettel használják az emberek mert jobban hangzik mint az, hogy egyedülálló vagyok és ez pocsék :)

2019. dec. 20. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!