Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli hapsinak hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli hapsinak hol érdemes ismerkednie, ahol jó eséllyel sikerrel is jár? 32/F

Figyelt kérdés
32 éves hapsi vagyok. egyszer voltam nővel életemben, akkor is tök részegen, egy idegen nővel, akit dizsiben szedtem fel. Járok diszkózni, de nem jön össze. Ha táncol is velem egy csaj, a barátnője azonnal tökre erőszakosan a karjánál fogva elrángatja. Máshova nem járok el. Hol lehet a legjobban ismerkedni szerintetek?

2018. máj. 16. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Ott, ahol a korodbeli pasik, mukik, ürgék, mandrók és komák is ismerkednek :D
2018. máj. 16. 19:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Figyelj macsó. Részegnek lenni nem állati jo hanem vele nem lehet jól csajozni.legyél részeg 60 évesen má akkor.
2018. máj. 16. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nem hely függvénye, hanem személyiségé. Mi lenne ha józanon ismerkednél?

Esetleg beszélgetnél nőkkel?

2018. máj. 16. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem mindegy hol ismerkedsz, úgy tűnik a "dizsi" a Te szinted, de ezt a kis irományodat ne mutasd meg egy nőnek sem, mert egy normális nő azonnal menekül.. :D
2018. máj. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!