Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen felületeken érdemes kötetletlenül ismerkednie egy 25 év feletti férfinak?
Én például a jelenlegi párommal egy video stream folyamán ismerkedtem meg és jöttünk össze. Nem vagyok híve a netes ismerkedésnek, mert soha nem tartottam jónak és célravezetőnek, de megmondom őszintén kellemesen csalodtam, de hát ez egy a millió eset között amikor összejön egy ilyen csatornán valakik, legalábbis szerintem
26/F
Olyanon érdemes, ahol sikert ér el.
Amúgy nincs ultimate nyerő hely. Ha jól nézel ki, bárhol tarolhatsz. Ha nem, akkor imádkozz.
#8: Kötetlen ismerkedés esetén értelemszerűen nincsenek kötöttségek, pl. mint egy rapid randin, ahol azonnal vissza kell jelezni.
A kifejezés elterjedt, az előtted írok értették, a környelvben él. Senki sem lesz attól félművelt vagy ilyesmi, mert olyan szókapcsolatot használnak, ami érthető és létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!