Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes randiznom egy szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes randiznom egy szingli hatvanhat éves pasival, vagy túlöreg?

Figyelt kérdés

En 42 múltam, jó karban vgyok

Azt mondta hogy hazasodni akar , ami meglep igy egyböl es hogy a labaim ele rakja a vilagot

2018. dec. 29. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Ezt most tényleg tőlünk kell így 42 évesen megkérdezned?
2018. dec. 29. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó dolog az özvegyi nyugdíj...
2018. dec. 29. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Lol
2018. dec. 29. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

Kedves kérdező, mint láthatod, ide dedósok járnak, érdemben nem tudnak tanácsot adni...

csak kérdem én, érdemben egy dedós miben tud tanácsot adni?

Szerintem nem öreg a 66 éves sem, attól függően hogy mik a céljaid vele. Családot alapítani ne vele kezdj, de ha egy biztonságos, kéynyelmes esetleg magaszintű életet akarsz élni (ha netán az úr értelmiségi) akkor nem kérdés. Ha mások a célok, akkor meg másképp kell döntened. Mi a dilemma tárgya?

CSak a kora?

2018. dec. 29. 14:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez undorító lenne.
2018. dec. 29. 14:53
 6/12 anonim ***** válasza:
25%

Mégis mi az undorító valakinek a koràban?Semmi.

Nagyon sok jól szituàlt 60-as férfi van, köztük pàrom is.

Kérdező, ha szimpatikus, akkor miért ne talàlkoznál vele?

2018. dec. 29. 15:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

#4:

Gondolom, valami öreg padi vagy, aki fiatal puncira vágyik, ezért ütött ennyire szíven, hogy 24 év korkülönbségre és 66 éves korra sokat ír valaki.

A kérdezővel csaknem egyidős vagyok. El nem tudom képzelni, hogy egy lassan 70 éves papához testileg közel kerüljek. Ennyi idős lenne apukám, ha él még. És mi garancia van arra, hogy adott férfi megéli a 70-et?

Házasságot hosszú távra szoktak tervezni, nem úgy, hogy megédesíted valaki utolsó pár évét, és mondjuk 45 évesen megözvegyülsz.

Kicsi rá az esély, hogy ezt a pár évet utazással, kikapcsolódással töltik. Valószínűbb, hogy ágytálazás meg gyógyszer adagolás lesz. A bácsit valahol megértem, hogy nem akar egyedül maradni, kell valaki, aki ad egy pohár vizet, de az ne a friss házas felesége legyen.

Mit tud elé tenni? Aranyér kenőcsre receptet.

És ha jól viseli gondját, és a gyerekei nem fúrják ki, akkor esetleg örökölhet.

2018. dec. 29. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Túl öreg.
2018. dec. 29. 15:19
 9/12 anonim ***** válasza:

Ha nincs mas lehetoseged es nem akarsz vagy nem mersz meg varni, mert felsz, hogy az ido gyorsan mulik es egyedul maradsz, akkor erdemes.

De tenyleg meg kell fontolnod, hogy akarsz-e az apolonoje lenni. Bar nem irtad, hogy milyen eroben van a papa?

Amugy meg ja, en 41 vagyok, apam 66, en tuti nem tudom elkepzelni a dolgot.

2018. dec. 29. 15:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Én eleve nem randizok olyannal, aki ennyire előre rohan, mondjuk egy 66 évesnek lehet, hogy már sürgős... :-D Ha te nem tudsz egyedül dönteni, mi hogyan döntsünk helyetted, ha még annyit sem tudunk kettőtökről, mint te?
2018. dec. 29. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!