Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiatalabb (23 éves) lány hol találhat érettebb férfit (50+)?
Figyelt kérdés
Nem a pénz érdekel és nagypapa komplexusom sincs, egyszerűen csak az idősebb férfiakat szeretem
Társkeresőn gondolkodtam, nem tudom, hogy ott mennyire akarnának ezek a férfiak vagy már túl kislány lehetek nekik és nem akarnának, ettől félek nem kell helyes pasinak lenni lehet korának megfelelő pocakos férfi is csak idősebb legyen.
2019. dec. 17. 20:51
1/20 anonim válasza:
Társkeresőn biztos fogsz találni olyan idősebb férfit aki vevő egy fiatal lányra.
Élöben azért lenne nehezebb mert társadalom elítéli így nem biztos hogy merne próbálkozni de ha adsz elég jelet az is megoldható.
2/20 anonim válasza:
Ott van neked Czibók Laci, volt celeb, youtuber. 51 éves, sportos, kopasz-kigyúrt, nagy dumás, népszerű. Tuti odavolnál érte. De van egy 36 éves fullos milf nője. Ha ügyes vagy kitúrhatod és a helyére léphetsz.
3/20 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy a magyar 50 felettiek többsége nem úgy néz ki, mint Jeffrey Dean Morgan, hanem mint Lagzi Lajcsi?
4/20 A kérdező kommentje:
3. Az nem zavar, demiszexuális vagyok
2019. dec. 17. 20:59
6/20 anonim válasza:
# 5 azt jelenti, hogy a pénz izgatja szexuálisan
7/20 A kérdező kommentje:
Nagyon más... Olvassátok utána..
2019. dec. 17. 21:03
8/20 anonim válasza:
az indítja be, ha sok pénzt örökölhet az idősebb párjától
10/20 anonim válasza:
Kb bárhol. Inkább az szűkíti a lehetőségeket hogy a legtöbb ennyi idős férfi fejében meg sem fordul hogy egy 23 éves nő vonzónak találja. Ki kell valahogy mutatnod hogy nem csak felnézel rá vagy tiszteled, hanem férfiként tekintesz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!