Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért keresnek a férfiak jóval fiatalabb lányt maguk mellé?
Nemrég regisztráltam egy társkeresőre. Meg vagyok lepve, hogy hiába adtam meg egy maximum életkort, ami felett nem igazán szeretnék ismerkedni, már csak azért is rendre idősebbek írnak és jelölnek. Tényleg, apáim meg nagyapáim lehetnének. És nem értik, miért mondok rögtön nemet az első üzenetben.
Hol rontottuk el, hogy ez most már ilyen gyakori és ez a "norma"? :D
Mert az öregebb nem vonzó, mint a nőknek sem. Csak míg a nők esetében kompenzál a férfi pénze (minél idősebb, annál pénzesebb a férfi általában), addig fordítva csak romlás van, mert a férfit általában nrm érdekli a nő pénze.
+ a nő gyorsabban romló "áru".
Nem tudom, én boldog lennék egy velem egykorú (24) lánnyal, de nagyrészük 30+ éves fickókkal jár. (pénz&sárm)
Ebből az következik hogy a fiatal csajok is szeretik a náluk idősebb emberkéket. Valószínűleg ezért írnak neked is az idősebbek, mert úgy látják lehet belőle valami. Jó, neked nem kellenek, de nagyon sok lánynak meg igen.
#2. Ne gondold, h a férfiak ennyire előre gondolkodnának. :) Eszükbe sem jut, h velük vmi gond lehet, lenne. Csak azt látják, h huú egy feszes fiatal kis pipi, ezt de meg...hívnám egy kávéra. :D
Nem kell ezt túlgondolni, tetszik nekik és kész. Mert, a fiatal szép, friss. Próbálkozni meg szabad. Ha meg elhajtják illik tiszteletben tartani ill. illene a kérést is, miszerint 40 év a keresett korhatár... A normálisabbja ezt be is tartja, a kanosabbja (intelligenciában kicsit alulmaradottabbja) meg nem. Ez ellen nem tudsz mit tenni, max. ezt amit most, értetlenkedsz/mérgelődsz.
Én is idősebb vagyok(40+) a saját korosztályomból keresgéltem, de meglepődtem, hogy mennyi jóval fiatalabb lánynak jön be a korosztályom.
Aztán hogy miért.....a jóég tudja, csak tippelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!