Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért keresnek a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért keresnek a férfiak jóval fiatalabb lányt maguk mellé?

Figyelt kérdés

Nemrég regisztráltam egy társkeresőre. Meg vagyok lepve, hogy hiába adtam meg egy maximum életkort, ami felett nem igazán szeretnék ismerkedni, már csak azért is rendre idősebbek írnak és jelölnek. Tényleg, apáim meg nagyapáim lehetnének. És nem értik, miért mondok rögtön nemet az első üzenetben.

Hol rontottuk el, hogy ez most már ilyen gyakori és ez a "norma"? :D

2018. szept. 29. 13:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én meg 27 évesen se a 22 éves fiatal pipi, se a szexi 40-es milf kategóriaba nem férek bele.

Örökké egyedül maradok :'(

:D

2018. szept. 29. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!