Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a divat mostanában hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divat mostanában hogy sok 35-40 körüli nők fiatalabb párt keresnek?

Figyelt kérdés

Legalábbis online társkeresőkön azt látom 3-ből 1 fiatalabb párt keres.

Tradicionálisan a férfinak kicsit idősebbnek kell lennie, régen is így volt vagy csak új hóbort?

2018. ápr. 24. 18:16
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
70%
Régen is volt ilyen, csak ritkábban. Több a válás, a média azt nyomatja, hogy mindenki éljen és szórakozzon, maradjon fiatalos. A nőknél is kialakult valami olyasmi, mint a férfiaknál a kapuzárási pánik.
2018. ápr. 24. 18:18
 2/17 anonim ***** válasza:
82%
Kereslet-kínálat. Ha megteheti, miért ne? Te kit választanál? idősebbet vagy fiatalabbat?
2018. ápr. 24. 18:19
 3/17 anonim ***** válasza:
45%

Engem még nem találtak meg sajnos.

27F

2018. ápr. 24. 18:22
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Azért a mostani fiatalabb férfiak simán kezdeményeznek, felvállalnak és bevállalnak idősebb korú nőt. Nem csinálnak ebből ügyet.
2018. ápr. 24. 18:23
 5/17 A kérdező kommentje:
#3 regisztráljál :D
2018. ápr. 24. 18:24
 6/17 A kérdező kommentje:

Én F vagyok +40-es, nekem meg nem kéne 45 vagy 50-es nő, a célkorosztály meg lefelé kacsingat.

Sz@rügy

:(

2018. ápr. 24. 18:28
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Vélhetőleg azért keresnek fiatalabb pasit mert látják,hogy Ők is vevők a jól kinéző, intelligens idősebb nőkre.

De ha megnézitek az idősebb (50-es) pasik is inkább fiatalabb nőket keresnek, tehát eléggé megdőlt a tradícionális elv :) :(

Már csak az a kérdés,hogy ezek a kapcsolatok hosszabb távon működnek-e, illetve kinek mi a terve/célja egy ilyen kapcsolattal.

Ha egy 35 éves nő 30 éves pasit keres, akár még teljesen természetesnek is mondhatjuk, ha 45 éves huszonéves pasit, azt már kevésbé.

De ha működik, hát működjön!

2018. ápr. 24. 18:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek a nők már lemondtak a gyerekvállalásról, családalapításról a koruk miatt. És akkor már élvezni akarják az életet
2018. ápr. 24. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
64%

#6. Kérdező! Nekünk pontosan azért nem kell 45-50-es korosztály, amiért neked. Csak hogy feletted is eljárt az idő, de az általad lenézett női korosztály mégis válogathat. A fiatalabb korosztály szintén.

Se anyagilag, se szexuálisan nem vagyunk rászorulva a régi dogmákra. Válogatunk, mert megtehetjük, te meg nem.

60-as nöcit nézzél, talán az még elfogad egy körre, de ha rájön, h milyen korlátolt vagy, kidob, mint macskoszt kakilni. :)

2018. ápr. 24. 19:00
 10/17 A kérdező kommentje:

#9 nem akartam a lelekedbe taposni, NEKED SEM KÉNE BUNKÓNAK LENNI!

Ne itt éld ki frusztrációdat! Szép estét!

2018. ápr. 24. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!