Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a divat mostanában hogy sok 35-40 körüli nők fiatalabb párt keresnek?
Legalábbis online társkeresőkön azt látom 3-ből 1 fiatalabb párt keres.
Tradicionálisan a férfinak kicsit idősebbnek kell lennie, régen is így volt vagy csak új hóbort?
Mert nem akarnak komoly kapcsolatot, csak kicsit szórakozni, nagyokat szexelni, és élvezni az életet. Erre pedig sokkal jobb partner egy fitt, fiatal bika, mint egy 40+.
Fölég akkor, ha otthon is várja egy 40+, akinek havonta egyszer van kedve szexelni, vagy most vált el egytől.
De, most mit nem értesz Kérdező. Te lefelé nézegetsz vmilyen okból, mi is lefelé nézegetünk ugyanebből az okból. Magyarul hasonlóan gondolkodunk. :) De, mivel 40+-os vagy, így ebből a szisztemából következtetve, csak idősebb nőknek fogsz kelleni, vagy a korosztályodnak. Ez csak matek, nem frusztráció. :) Illetve ez az egész nem divat, hanem nekünk is lettek igényeink.
A frusztrációt te írtad ki, h nem érted ezt, hát én csak elmagyaráztam. Már az is támadás, ha kérdésedre választ kapsz?! :)
40éves nő vagyok a párom 8 évvel fiatalabb.Nem kerestem fiatalabbat sőt szórtam őket kifelé.
De.A korban hozzámilő férfiak egyrészt öregek, másrészt kiábrándultak és megkeseredettek.Legalábbis én ilyenekkel találkoztam.Három évig voltam egyedül de az én korosztályomban nem találtam megfelelő párt.
Szóval nem divatból van fiatalabb párom.Ja és nem szexre.Együtt élünk babánk is született.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!