Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi ez a divat mostanában hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a divat mostanában hogy sok 35-40 körüli nők fiatalabb párt keresnek?

Figyelt kérdés

Legalábbis online társkeresőkön azt látom 3-ből 1 fiatalabb párt keres.

Tradicionálisan a férfinak kicsit idősebbnek kell lennie, régen is így volt vagy csak új hóbort?

2018. ápr. 24. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem akarnak komoly kapcsolatot, csak kicsit szórakozni, nagyokat szexelni, és élvezni az életet. Erre pedig sokkal jobb partner egy fitt, fiatal bika, mint egy 40+.

Fölég akkor, ha otthon is várja egy 40+, akinek havonta egyszer van kedve szexelni, vagy most vált el egytől.

2018. ápr. 24. 19:07
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

De, most mit nem értesz Kérdező. Te lefelé nézegetsz vmilyen okból, mi is lefelé nézegetünk ugyanebből az okból. Magyarul hasonlóan gondolkodunk. :) De, mivel 40+-os vagy, így ebből a szisztemából következtetve, csak idősebb nőknek fogsz kelleni, vagy a korosztályodnak. Ez csak matek, nem frusztráció. :) Illetve ez az egész nem divat, hanem nekünk is lettek igényeink.

A frusztrációt te írtad ki, h nem érted ezt, hát én csak elmagyaráztam. Már az is támadás, ha kérdésedre választ kapsz?! :)

2018. ápr. 24. 19:17
 13/17 A kérdező kommentje:
Ok Ágnyeszka! Sok sikert, szép estét!
2018. ápr. 24. 19:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :)
2018. ápr. 24. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hinném hogy ez divat lenne.Én 48 éves nő vagyok és volt már fiatalabb párom és nem divatból.Sajnos a korosztályomban levő társkereső férfiak közt nem igazán van normális.Aki az, az meg foglalt.
2018. ápr. 24. 20:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem új, nem is divat. Max most vetted észre. Egy 35-40 éves nő mar tul van a családalapításon vagy nem tervezi. Nincs szüksége anyagi javakra, mert megvan mar a sajatja. A fiatal fiúk meg cukik, hol birjak az agyban, sokkal aktivabb eletet elnek, mint egy 35-40es ferfi. Nem tarsat keresnek, hanem partnert, akivel lehet jokat szexelni, szorakozni...stb. En ugyan hazas vagyok, es jo is a hazassagom, de ha vmi oknal fogva veget erne, tuti en is ezt csinalnam. Nem akarnek együttelni massal mar, az apukas hetvegeken meg megoldanam a szexualis es egyeb igenyeimet igy.
2018. ápr. 24. 20:57
 17/17 anonim ***** válasza:

40éves nő vagyok a párom 8 évvel fiatalabb.Nem kerestem fiatalabbat sőt szórtam őket kifelé.

De.A korban hozzámilő férfiak egyrészt öregek, másrészt kiábrándultak és megkeseredettek.Legalábbis én ilyenekkel találkoztam.Három évig voltam egyedül de az én korosztályomban nem találtam megfelelő párt.

Szóval nem divatból van fiatalabb párom.Ja és nem szexre.Együtt élünk babánk is született.

2018. ápr. 25. 07:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!